Με την βελγική Σερένγκ το μοναδικό φιλικό της ΑΕΚ στην Ολλανδία
i

Ματίας Αλμέιδα/©Intime

Με την βελγική Σερένγκ το μοναδικό φιλικό της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Κώστας Τσίλης 17:43 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 02.12.2022

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την βελγική Σερένγκ την προσεχή Κυριακή στο μοναδικό φιλικό που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους

Η απόφαση για να δώσει η ΑΕΚ μόνο ένα φιλικό επί ολλανδικού εδάφους σ' αυτή την μίνι προετοιμασία, είχε ληφθεί από την πρώτη στιγμή. Όπως και ο προγραμματισμός για να διεξαχθεί το ματς την τελευταία μέρα αυτής της προετοιμασίας. Σήμερα (29/11) "κλείδωσε" και ο αντίπαλος, που θα είναι η βελγική Σερένγκ. 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (4/12) και μάλιστα στις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα (δηλαδή 13.00 ώρα Ελλάδος). Το ματς θα γίνει στις εγκαταστάσεις στις οποίες κάνει και τις προπονήσεις της η ΑΕΚ. Και επειδή υπάρχει ζήτημα με τον φωτισμό του γηπέδου, όταν πέφτει το σκοτάδι, γι αυτό και αποφασίστηκε το φιλικό να ξεκινήσει τόσο νωρίς το μεσημέρι. 

Η Seraing είναι ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος. Όμως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, ο Αλμέιδα θα ήθελε ένα ματς με διάρκεια τριών 45άλεπτων. 

Ωστόσο τελικά η συμφωνία είναι για ένα ματς με κανονικό 90άλεπτο. Ενώ ακριβώς την επόμενη μέρα του φιλικού, δηλαδή την Δευτέρα (5/12) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα.