Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ για τον Βίντα
i

Ντομαγκόι Βίντα/© Intime

Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ για τον Βίντα

Κώστας Τσίλης 19:53 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 30.11.2022

Ο κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης» ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της εθνικής Κροατίας.

Είναι αλήθεια πως είχε σημάνει ένας μικρός συναγερμός στην ΑΕΚ, όταν ο Ντομαγκόι Βίντα αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Κροατίας για το ματς με τον Καναδά, λόγω "μυικών" ενοχλήσεων. Και παρότι επισήμως από τους Κροάτες, οι άνθρωποι της Ένωσης δεν είχαν λάβει καμία ενημέρωση περί τραυματισμού του κεντρικού αμυντικού, μια μικρή ανησυχία υπήρχε. Όμως ο συναγερμός σήμερα έληξε. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κροατία, ο Βίντα έλαβε κανονικά μέρος σ' ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της εθνικής του ομάδα. Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ως εκ τούτου, τέθηκε κανονικά στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας, για το ματς της Πέμπτης (1/12) με το Βέλγιο. 

Και φυσικά η καρδιά των ανθρώπων της ΑΕΚ πήγε στην θέση της, καθώς ο Βίντα είχε ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, μόλις είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από μυϊκό τραυματισμό. 

Πιθανότατα ο Βίντα δεν θα είναι στην ενδεκάδα της Κροατίας για το ματς με το Βέλγιο. Ωστόσο είναι σημαντικό να βρίσκεται στον πάγκο ακόμα και για τον τρόπο που με την εμπειρία του καθοδηγεί τους συμπαίκτες του που αγωνίζονται στο γήπεδο. Και φυσικά είναι σημαντικό για την ΑΕΚ, να ξέρει πως ο Βίντα είναι ετοιμοπόλεμος χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού.