ΑΕΚ: Γεμάτη σημαντικές απουσίες η αποστολή για το ματς με την Λαμία
i

Σέρχιο Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία/©intime

ΑΕΚ: Γεμάτη σημαντικές απουσίες η αποστολή για το ματς με την Λαμία

Κώστας Τσίλης 20:16 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 20.12.2022

Με πολλές και σημαντικές απουσίες, η αποστολή που επέλεξε ο Αλμέιδα για το αυριανό (21/12) ματς με την Λαμία στην Opap Arena

Είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα περίμενε πολύ διαφορετικά την αυριανή (21/12) επιστροφή της ΑΕΚ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Με πολύ μικρότερο απουσιολόγιο. Ωστόσο στο ματς με την Λαμία στην Opap Arena, η ΑΕΚ θα πάει με πολλές και σημαντικές απουσίες. Ακόμα και ο Στίβεν Τσούμπερ που μετρά ήδη δυο μέρες σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς, έμεινε εκτός ως ανέτοιμος. 

Φυσικά εκτός αποστολής έμειναν και ο Γκατσίνοβιτς και ο Άμραμπατ και ο Μοχαμάντι και ο Ελίασον, που αντιμετωπίζουν ζητήματα τραυματισμών. Όπως επίσης και ο Βίντα, που ακόμα είναι σε άδεια, μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την εθνική Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τουλάχιστον σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου με την Λαμία, έχουν προστεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα και ο Γαλανόπουλος και ο Τζαβέλλας αλλά και ο Μαχαίρας. Μάλιστα τους έχει συμπεριλάβει ο Αργεντινός τεχνικός και τους τρεις στην αποστολή. 

Η τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό ματς, έγινε στην Opap Arena και όχι στο προπονητικό των Σπάτων. Κάτι λογικό, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν πατήσει τελευταία φορά το γήπεδο τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν από 40 ολόκληρες μέρες. Ως εκ τούτου έπρεπε να αρχίσουν και πάλι να εξοικειώνονται, ενόψει του παιχνιδιού με την Λαμία.