Γιατί ο Αλμέιδα άφησε εκτός 11άδας τους Σιμάνσκι-Πινέδα-Μάνταλο και Άμραμπατ

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Γιατί ο Αλμέιδα άφησε εκτός 11άδας τους Σιμάνσκι-Πινέδα-Μάνταλο και Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 19:23 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 27.02.2024

Πολλοί παίκτες της ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκαν τις δυο τελευταίες μέρες από ιώσεις και αυτό καθόρισε και τις επιλογές του Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Όλα όσα είχε στο μυαλό του ο Ματίας Αλμέιδα για το αγωνιστικό πλάνο του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όποια διλήμματα και όποιες σκέψεις είχαν, πήγαν.. περίπατο στις δυο τελευταίες προπονήσεις. Μια ίωση ήταν η αιτία. Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκαν, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, απ' αυτή την ίωση και η προετοιμασία έγινε μετ' εμποδίων. 

Και φυσικά τις επιλογές στην ενδεκάδα τελικά δεν τις καθόρισε η τακτική, αλλά αυτή η ίωση. Πάντως ακόμα και ταλαιπωρημένοι παίκτες είναι στον πάγκο και αν χρειαστεί έστω και λίγο θα βοηθήσουν. Όμως ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα. Άλλωστε ακόμα και κάποιοι που τελικά βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Ο Σιμάνσκι, ο Μάνταλος και ο Άμραμπατ, ήταν αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν πιο πολύ. Αλλά υπάρχουν και άλλοι. 

Όσο για τον Πινέδα, που επίσης έμεινε εκτός ενδεκάδας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε κάποιες ενοχλήσεις από την Παρασκευή. Προπονήθηκε το Σάββατο. Αλλά κρίθηκε πως δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του, για να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Εξ ου και έμεινε στον πάγκο.