Δακρυγόνα και κυνηγητό στη Λεωφόρο

Δακρυγόνα και κυνηγητό στη Λεωφόρο

Sportal newsroom 17:41 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 30.04.2023

Χρήση δακρυγόνων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ περιμετρικά της Λεωφόρου, αλλά σε πολλά σημεία. Κυνηγητό αστυνομίας - οπαδών στην Τσόχα και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Χαμός στη Λεωφόρο! Μεγάλη ένταση έξω από το «Απόστολος Νικολαϊδης» περίπου 2,5 ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι τίτλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος που είχε μαζευτεί σε ορισμένα σημεία περιμετρικά του γηπέδου, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:35 οι αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν το... κυνηγητό με μερίδα οπαδών και σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε μάχες σώμα με σώμα, ενώ κάποιοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έπεσαν στο έδαφος αφού δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στην οδό Τσόχα, αλλά και ψηλά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της Θύρας 13. Αρκετοί οπαδοί έμπαιναν σε πολυκατοικίες προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν αναπνοή, ενώ υπήρχαν και πολλά μικρά παιδιά που οι γονείς τους προσπαθούσαν να τους προστατεύσουν.