Χουανφράν: «Η μητέρα μου είχε καρκίνο και η ΑΕΚ δεν με άφησε να φύγω, παραλίγο να σπάσω την πόρτα των γραφείων»

Χουανφράν: «Η μητέρα μου είχε καρκίνο και η ΑΕΚ δεν με άφησε να φύγω, παραλίγο να σπάσω την πόρτα των γραφείων»

Κώστας Τσιακλής 22:46 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 15.11.2023

Ο Χουαφράν αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του και υποστήριξε ότι τότε η ΑΕΚ δεν τον άφηνε να φύγει για να την επισκεφθεί.

Ο Χουανφράν έπαιξε στην ΑΕΚ τις περιόδους 2008-09 και 2009-10.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο 47χρονος πλέον Ισπανός, ο οποίος έπαιξε ακόμα σε Άγιαξ, Βαλένθια, Θέλτα, Σαραγόσα, Λεβάντε, Μπεσίκτας και είναι πλέον προπονητής, παραχώρησε συνέντευξη στο Relevo κι αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του, όταν έπαιζε στην Ένωση. Ο ίδιος βουρκωμένος υποστήριξε ότι όταν έμαθε για το πρόβλημα, ζήτησε από την ΑΕΚ να τον αφήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του, κάτι που αρχικά αρνήθηκε η Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουανφράν: «Κοίτα, δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ, ίσως όχι στον Τύπο, σε πιο οικείο επίπεδο ναι. Πάω Ελλάδα, αλλά έπειτα από έναν χρόνο και δύο μήνες με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου και μου λέει ότι δεν μου είπαν τίποτα επειδή έλειπα, αλλά ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο. “Μπέα, πώς;” “Ναι, Χουανφράν, ναι, το εντόπισαν πριν από λίγο, δεν θέλαμε να σου πούμε τίποτα επειδή είσαι μακριά, γιατί σε αγαπάμε”. Της λέω: “Μπέα, πες μου, πες μου κι άλλα γιατί...”. Και μου είπε ότι έκανε ήδη θεραπεία, ότι ήταν αδύναμη, ότι η χημειοθεραπεία της προκαλούσε πόνους, ότι θα της έπεφταν τα δόντια, ότι θα της έπεφταν τα μαλλιά, ότι η διάθεσή της είχε αλλάξει…

Την επόμενη μέρα μίλησα με την ΑΕΚ και τα εξήγησα όλα. Ότι έπρεπε να με αφήσουν να έρθω, ήθελα να έρθω. Και η ΑΕΚ μου λέει όχι. Λίγο ακόμα και θα έσπαγα την πόρτα του γραφείου. Λέω, “Μου λέτε όχι όταν σας λέω πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι; Μου λέτε πραγματικά όχι;”.

Ο εκπρόσωπός μου πήγε στην Ελλάδα και τα έλυσε όλα σε μια μέρα. Και τότε είναι που ο Αρτούρο μου λέει ότι αφού έρχομαι εδώ, γιατί δεν υπογράφω στη Λεβάντε. Και μου ανοίγονται τεράστιες δυνατότητες. Το κυριότερο είναι ότι γύρισα εδώ, γιατί η μητέρα μου είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Μπορώ να σας πω ότι για τη μητέρα μου, το γεγονός ότι ήταν κάθε μέρα με την εγγονή της, όταν ήταν δύο ετών, της έδωσε ζωή. 

Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ που έτρεχε δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν υπάρχει σύνδεση με τη δολοφονία, το μαχαίρι του πελάτη μας δεν είναι το φονικό όπλο»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

15:34 - 15.11.2023

Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ που έτρεχε δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν υπάρχει σύνδεση με τη δολοφονία, το μαχαίρι του πελάτη μας δεν είναι το φονικό όπλο»

Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ, Χριστόδουλος και Φιλίππος Φίλιας, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μετά την σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για τον πελάτη τους.

Τα αδέρφια μου, μου είπαν ότι η Κάρμεν έδωσε παράταση στη ζωή της. Άρχισε να γελάει, άρχισε να θέλει να βγει έξω, να κάνει πράγματα γνωστά σε εμάς. Ευτυχώς είναι καλά, με πολλές επεμβάσεις, αλλά είναι καλά».