Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο
i

Ο Ματίας Αλμέιδα / © Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Sportal newsroom 16:43 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 05.02.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό (5/2, 17:30) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο απόψε (5/2, 17:30) στο Περιστέρι για την 20η αγωνιστική της Super League, έχοντας ως στόχο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης των δύο ομάδων, η ενδεκάδα της Ένωσης έγινε γνωστή, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις από τον Ματίας Αλμέιδα.

Θα γίνουν τα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ, Ατρόμητος - ΑΕΚ και ΠΑΟ - Λαμία; Τι λέει η πρόγνωση του καιρού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:46 - 05.02.2023

Θα γίνουν τα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ, Ατρόμητος - ΑΕΚ και ΠΑΟ - Λαμία; Τι λέει η πρόγνωση του καιρού

Χιονοκαταιγίδες, χαμηλές θερμοκρασίες και θυελλώδεις άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» η οποία από χθες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πώς επηρεάζονται οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Super League.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Μουκουντί, Βίντα και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα ξεκινήσει ο Σιμάνσκι με τον Γιόνσον μπροστά του και τους Άμραμπατ και Πινέδα στα άκρα. Στην επίθεση θα είναι ο Αραούχο λίγο πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Στο πάγκο θα βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον.

Γνωστή έγινε και η ενδεκάδα του Ατρομήτου, με τον Κρις Κόλμαν να επιφυλάσσει μικρές εκπλήξεις, αφού επέλεξε στην ενδεκάδα τον νεαρό Οικονομίδη, αλλά και τον Τζαβίδα στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ, Οικονομίδης, Κούεν, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Ροτάριου.