ΑΕΚ: Λευκό τοπίο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει αποστολή

ΑΕΚ: Λευκό τοπίο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει αποστολή

Κώστας Τσίλης 13:29 - 05.02.2023

Στα λευκά έχει ντυθεί η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο, καθώς πυκνό χιόνι πέφτει από το πρωί στα Βόρεια Προάστια της Αττικής

Με κάποιες από τις μνήμες του περασμένου Γενάρη, όταν και είχαν αποκλειστεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων από την σφοδρή χιονόπτωση, ξύπνησαν σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή, για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, έχει ντυθεί στα... λευκά, καθώς πέφτει πυκνό χιόνι στα Βόρεια Προάστια της Αττικής. 

Ευτυχώς δεν τίθεται κανένα ζήτημα να επηρεάσει όλο αυτό την μετακίνηση του πούλμαν της ΑΕΚ μέχρι και το Περιστέρι. Αφενός διότι σε λιγότερο από δυο ώρες η αποστολή θα αναχωρήσει για το γήπεδο. Αφετέρου διότι θα χρησιμοποιήσει κεντρικές οδικές αρτηρίες, στις οποίες δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. 

Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια του ματς, το οποίο ξεκινά στις 17:30, προβλέπεται ψιλόβροχο με δυνατό αέρα και θερμοκρασία στους 4 βαθμούς αλλά με την αίσθηση να είναι κοντά στο 0. Πάντως ζήτημα χιονιού, δεν τίθεται, όπως φυσικά και πρόβλημα στην διεξαγωγή του παιχνιδιού. 

Tags: