Η ενδεκάδα με Λεβαδειακό θα έχει αλλαγές, αλλά έχει και γρίφους
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Η ενδεκάδα με Λεβαδειακό θα έχει αλλαγές, αλλά έχει και γρίφους

Κώστας Τσίλης 14:46 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 12.02.2023

Είναι δεδομένο πως η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον ημιτελικό με Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν και... γρίφοι

Η αλήθεια είναι πως έστω και αν κάπως έτσι μοιάζει, είναι πολύ απλοϊκή η προσέγγιση πως ο Ματίας Αλμέιδα έχει μια ενδεκάδα πρωταθλήματος και μια κυπέλλου. Εξάλλου και πρακτικά με βάση τις επιλογές που κάνει ο Αργεντινός τεχνικός, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επομένως δεν είναι καθόλου σίγουρο, πως η ενδεκάδα του αυριανού ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Λεβαδειακό, θα είναι ίδια μ' εκείνη που επρόκειτο να παίξει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο που τελικά δεν έγινε. 

Και αυτά τα 20 χρόνια εξορίας της ΑΕΚ, ποιος θα της τα δώσει πίσω;
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

10:25 - 12.02.2023

Και αυτά τα 20 χρόνια εξορίας της ΑΕΚ, ποιος θα της τα δώσει πίσω;

Μαζί με την ομάδα που έχει φτιάξει ο Αλμέιδα παίζουν... μπάλα και τα τσιμέντα του νέου γηπέδου και όσο στην ΑΕΚ απολαμβάνουν αυτό που πραγματικά θα πει έδρα, έχουν και μια εύλογη απορία. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Είναι σίγουρο πως ο Αλμέιδα θα κάνει αύριο αλλαγές, σε σχέση με το σχήμα του ημιτελικού της προηγούμενης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό. Και είναι επίσης σίγουρο πως παίκτες που έμειναν είτε εκτός αποστολής, είτε στον πάγκο, θα επιστρέψουν στην βασική ενδεκάδα. Όπως ο Αραούχο, όπως ο Πινέδα, όπως ο Μουκουντί. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι... γρίφοι. 

Για παράδειγμα, είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει βασικός με Λεβαδειακό ο Γκατσίνοβιτς, που ήταν στην ενδεκάδα και με τον Ολυμπιακό, αλλά επί της ουσίας είναι ένα βασικό γρανάζι της φετινής μηχανής του Αλμέιδα. Ή ο Ελίασον, για τον οποίο ισχύουν ακριβώς τα ίδια, όπως και με τον Σέρβο. Βεβαίως είναι μια πολυτέλεια για τον Αργεντινό τεχνικό, να μπορεί αύριο να ξεκουράσει και τον Γκατσίνοβιτς και τον Ελίασον, για να τους έχει φρέσκους την επόμενη Κυριακή στο ματς της Τούμπας. 

Προφανώς και ο Αλμέιδα για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, θα περιμένει και την τελευταία προπόνηση. Όπως κάνει πάντα. Άλλωστε για τις οριστικές επιλογές του για την ενδεκάδα του αυριανού ματς με τον Λεβαδειακό, θα παίξει ρόλο και η εικόνα που θα δει ο Αργεντινός τεχνικός στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι.