Η νέα διοίκηση της Ιντεπεντιέντε «έταξε» τον Ματίας Αλμέιδα
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η νέα διοίκηση της Ιντεπεντιέντε «έταξε» τον Ματίας Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 17:26 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 11.12.2022

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή βάζουν τον τεχνικό της ΑΕΚ στο στόχαστρο (και) της Ιντεπεντιέντε.

Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Ματίας Αλμέιδα εξέφραζε δημοσίως την επιθυμία του για να παραμείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ. Ωστόσο οι "μνηστήρες" για τον Αργεντινό τεχνικό δεν φαίνεται να αποθαρρύνονται. Μάλλον το αντίθετο. 

Πρώτα ήταν τα Μέσα από το Μεξικό που έβαζαν τον Αλμέιδα ανάμεσα στους υποψηφίους για να διαδεχθούν τον Τάτα Μαρτίνο στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Και τώρα ήταν η σειρά δημοσιεύματα από την Αργεντινή, να βάλει τον προπονητή της ΑΕΚ στο στόχαστρο της Ιντεπεντιέντε. Σύμφωνα μ' όσα αναφέρει το «soydelrojo.com», η νέα διοίκηση του συλλόγου που αναμένεται να προκύψει μέσα από τις εκλογές, εκτιμά πολύ το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του Αλμέιδα. Και θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα. 

Εξυπακούεται πως και αυτό το δημοσίευμα, όπως και όλα τα προηγούμενα περί των «μνηστήρων» για τον Αλμέιδα, είναι σε απολύτως θεωρητικό επίπεδο. Αυτό που ισχύει στην πράξη, είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός είναι απολύτως αφοσιωμένος στην δουλειά που κάνει στην ΑΕΚ. Και χωρίς να έχει προκύψει οτιδήποτε άλλο.