ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ «κυνηγάει» τον Βόλο και διαβάζει για... Μπόκα Τζούνιορς
i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ «κυνηγάει» τον Βόλο και διαβάζει για... Μπόκα Τζούνιορς

Κώστας Τσίλης 12:27 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 11.12.2022

Στόχος του Μαροκινού είναι να προλάβει να επιστρέψει για το τελευταίο ματς του 2022, ενώ υπάρχει "τιτίβισμα" από Αργεντινή για ενδιαφέρον της Μπόκα

Για τον Νορντίν Άμραμπατ οι στιγμές είναι και ιστορικές και ευτυχισμένες αλλά και περίεργες. Ο Μαροκινός πανηγυρίζει μαζί με τον αδελφό του και τους συμπατριώτες του την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Όμως ο ίδιος ο Άμραμπατ δεν είχε καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην αποστολή παρότι το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, ενώ αυτό το διάστημα διαχειρίζεται και επιστροφή από τραυματισμό. 

Προφανώς ο Άμραμπατ όπως και να έχει το απολαμβάνει όλο αυτό που συμβαίνει στην εθνική του Μαρόκο, εξ ου και ταξίδεψε στο Κατάρ για να δώσει το παρών. Αλλά για να γίνει αυτό το ταξίδι, αξιοποίησε και το ρεπό που έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Εξάλλου για τον Μαροκινό έχει μεγάλη σημασία να καταφέρει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση. Και μεταξύ άλλων το είπε και στις δηλώσεις που έκανε στο Κατάρ. 

Ο αρχικός στόχος που υπήρχε, όταν ο Άμραμπατ έκανε τον καθαρισμό στο γόνατο στις 15 του Νοέμβρη, ήταν να μπορέσει να επιστρέψει πανέτοιμος για το ματς με τον Βόλο στις 28 Δεκέμβρη. Τον πήγε λίγο πίσω η ίωση που τον ταλαιπώρησε όσο βρισκόταν στην Ολλανδία με την αποστολή. Παρόλα αυτά ο στόχος παραμένει. Ο Άμραμπατ επιμένει πως θα είναι έτοιμος σε δυο εβδομάδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οριακά μπορεί ακόμα να "στοχεύει" στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ για το 2022. Παρότι ίσως πιο ρεαλιστικός στόχος, μοιάζει η επιστροφή του στις 3 Γενάρη με τα Γιάννενα. 

Την ίδια στιγμή ο Άμραμπατ διάβασε και στο Twitter το δικό του όνομα, δίπλα σ' αυτό της Μπόκα Τζούνιορς. Σε μεταγραφικό σενάριο. «Η Μπόκα ενδιαφέρεται για τον Άμραμπατ» έγραφε «τιτίβισμα» της "LaMitadMas1". Χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει προς το παρόν κάποια συνέχεια επ' αυτού στα Μέσα της Αργεντινής. Πάντως το συμβόλαιο του Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει το προσεχές καλοκαίρι.