Ο Νορντίν Άμραμπατ έφυγε για Κατάρ για να υποστηρίξει τον αδερφό του!
i

Νορντίν Άμραμπατ

Ο Νορντίν Άμραμπατ έφυγε για Κατάρ για να υποστηρίξει τον αδερφό του!

Κώστας Τσίλης 14:08 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 09.12.2022

Ο Νορντίν Άμραμπατ ταξίδεψε Κατάρ για να υποστηρίξει τον αδελφό του και την εθνική του στον προημιτελικό με την Πορτογαλία

Είναι δεδομένο πως ο Νορντίν Άμραμπατ πολύ θα ήθελε να βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής του Μαρόκου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλωστε μέχρι τελευταία στιγμή το πάλεψε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στις επιλογές του προπονητή. 

Παρόλα αυτά, ο Άμραμπατ θα δώσει το παρών στις εξέδρες, για να υποστηρίξει την εθνική του ομάδα αλλά και τον αδελφό του, στον αυριανό (10/12) ημιτελικό με την Πορτογαλία. 

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ταξίδεψε σήμερα για το Κατάρ και μάλιστα έκανε και σχετικά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μέσα από το αεροπλάνο. "Προορισμός Κατάρ, ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο δρόμο για να υποστηρίξω τα μαροκινά λιοντάρια" έγραψε ο Άμραμπατ. 

Έτσι κι αλλιώς ο Μαροκινός βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν θα έπαιζε στο σημερινό φιλικό της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Έκανε το πρωί την θεραπεία του στα Σπάτα, ενώ εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός πως για αύριο ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Την Κυριακή ο Άμραμπατ θα βρίσκεται και πάλι στα Σπάτα για να συνεχίσει την θεραπεία του.