Η πορτογαλική Ομοσπονδία συνεχάρη τον Μπρούνο Άλβες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Μπρούνο Άλβες

i

©Intime

Η πορτογαλική Ομοσπονδία συνεχάρη τον Μπρούνο Άλβες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 14:42 - 18.05.2023

Η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας έστειλε επιστολή στον Μπρούνο Άλβες, μέσω της οποίας συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, υπήρξε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της εθνικής Πορτογαλίας, με την οποία μέτρησε 96 συμμετοχές (11 γκολ). Συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια και τρία Ευρωπαϊκά Κύπελλα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Euro το 2016.

Το υπέροχο πλασέ του Πινέδα κόντρα στον Βόλο αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:52 - 18.05.2023

Το υπέροχο πλασέ του Πινέδα κόντρα στον Βόλο αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (vid)

Το γκολ που πέτυχε ο Ορμπελίν Πινέδα στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο για τη φετινή σεζόν, αναδείχθηκε το καλύτερο της 10ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Τον περασμένο Ιούλιο εντάχθηκε στην ΑΕΚ, ως αθλητικός διευθυντής και πριν λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ένωση λαμβάνοντας ζεστό χειροκρότημα κατά την παρουσιάσή του.

Η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Μπρούνο Άλβες, για την επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ένωση. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Φερνάντο Γκόμες πρόεδρο της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όλα τα μέλη της για την εκτίμηση και την αγάπη που μου έδειξαν και με τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια , κάνοντάς με να αισθάνομαι καταξιωμένος. Η εκπροσώπηση της Πορτογαλίας θα είναι πάντα μια αποστολή που θα υπηρετώ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μπρούνο Άλβες.