Δραστικά μέτρα από Αλμέιδα για την «προσγείωση» στον τελικό Κυπέλλου - Σκέφτεται διήμερο εγκλεισμό στο ξενοδοχείο!
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Δραστικά μέτρα από Αλμέιδα για την «προσγείωση» στον τελικό Κυπέλλου - Σκέφτεται διήμερο εγκλεισμό στο ξενοδοχείο!

Κώστας Τσίλης 20:40 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 17.05.2023

Ο Αλμέιδα έχει ήδη καταστρώσει ένα πλάνο για να κρατήσει τους παίκτες της ΑΕΚ απολύτως συγκεντρωμένους στον τελικό του κυπέλλου, με σκέψη για δυο μέρες εγκλεισμό σε ξενοδοχείο

Από την στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ πέρασαν σήμερα το κατώφλι του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, μετά το διήμερο ρεπό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό τους από τον τελικό του κυπέλλου. Ούτε η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ούτε η φιέστα, ούτε οι διακοπές και η ξεκούραση, ούτε τίποτε άλλο. Μόνο ο τελικός με τον ΠΑΟΚ. 

Μάλιστα ο Αλμέιδα έχει ήδη καταστρώσει ένα πλάνο για να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένους στο ματς της προσεχούς Τετάρτης στον Βόλο. 

Στην σκέψη του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ, είναι να κρατήσει την αποστολή της ομάδας σε ξενοδοχείο δυο μέρες πριν από τον τελικό και όχι μόνο την παραμονή του ματς. Ο προσανατολισμός του Αλμέιδα είναι να αποσυρθούν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης στο ξενοδοχείο εδώ στην Αθήνα, μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας. Δηλαδή δυο μέρες πριν από τον τελικό. 

Κατόπιν θα γίνει μια τελευταία προπόνηση στα Σπάτα την Τρίτη, μετά από την οποία η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βόλο, ενόψει του τελικού της Τετάρτης. 

Αυτό το πλάνο του Αλμέιδα, έχει να κάνει με την καλύτερη συγκέντρωση της ομάδας, για τη «μάχη» του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ήδη από σήμερα το μήνυμα που έχει στείλει ο Αργεντινός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, είναι πως πρέπει να υπάρχει απόλυτη προσήλωση στον τελικό του Βόλου.