Έτοιμη για διπλό «μπαμ» η ΑΕΚ: Πολύ κοντά σε Πιζάρο, κλείνει και με στόπερ!

Ροντόλφο Πιζάρο

i

©Photo by Mauricio Salas/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Έτοιμη για διπλό «μπαμ» η ΑΕΚ: Πολύ κοντά σε Πιζάρο, κλείνει και με στόπερ!

Κώστας Τσίλης 09:59 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 10.07.2023

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για να κλείσει δυο μεταγραφές, με την υπόθεση Πιζάρο να είναι πλέον εξαιρετικά κοντά και με τον στόπερ ζήτημα δυο ημερών μάξιμουμ

Την ίδια στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία του βασικού σταδίου προετοιμασίας εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, για τους ανθρώπους της ΑΕΚ ισχύει κάτι αντίστοιχο με δυο δυο μεταγραφές. Του Ροντόλφο Πιζάρο και του κεντρικού αμυντικού

Για τον Μεξικανό χαφ, η Ένωση δίνει πολύ μεγάλη «μάχη» προκειμένου να κλείσει άμεσα την υπόθεση, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πολύ ο Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο και οι συζητήσεις με τον Πιζάρο, αλλά και η διαδικασία εξεύρεσης μιας φόρμουλας, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο με την Ίντερ Μαϊμι. 

Άλλωστε αυτό που φαίνεται είναι πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση. Εξ ου και πλέον ο Πιζάρο δείχνει να έχει πλησιάσει πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ. Βεβαίως μέχρι να υπάρξουν οριστικές συμφωνίες, τίποτα δεν είναι κλειδωμένο. Ωστόσο είναι πιθανό οριστικές εξελίξεις, να υπάρξουν ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Ενδεχομένως το ίδιο να ισχύει και για το θέμα της μεταγραφής κεντρικού αμυντικού. Η ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα χωρίς να έχει παρεκκλίνει ποτέ από την συγκεκριμένη περίπτωση, το "παλεύει" προκειμένου να κλείσει τον βασικό της μεταγραφικό στόχο. Και η υπόθεση έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο στάδιο, που είτε θα τελειώσει θετικά άμεσα, είτε θα χαλάσει οριστικά. 

Η ΑΕΚ πιέζει για να πάρει την απάντηση που θέλει. Την οριστική απάντηση. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Χωρίς όμως η ΑΕΚ να δείχνει πλέον πρόθεση, να ξοδέψει πολύ περισσότερες μέρες σ' αυτή την "μάχη". Θέλει να την τελειώσει άμεσα.