Πώς αξιοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι» το ρεπό από τον Αλμέιδα - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Προετοιμασία ΑΕΚ

i

© Sportal

Πώς αξιοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι» το ρεπό από τον Αλμέιδα - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Sportal newsroom 22:17 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 09.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (26/6) στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας εκεί που μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ρεπό στους παίκτες του Δικεφάλου μετά τη νίκη με 3-0 επί της Αντβέρπ, όμως πως αποφάσισαν να το αξιοποιήσουν εκείνοι;

Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Κώστα Τσίλη:

Ο Αλμέιδα έδωσε ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ και ξενύχτησε για να δει Πινέδα

Μετά από... λιώσιμο συνεχόμενων διπλών και απαιτητικών προπονήσεων αλλά και ένα δίωρο φιλικό με την νταμπλούχο Βελγίου και μάλιστα με καύσωνα, οι παίκτες της ΑΕΚ περίμεναν με ανυπομονησία τη σημερινή μέρα. Ένα ολόκληρο ρεπό τους έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα και όλοι έψαχναν τρόπο για να φύγουν από το Μπουργκ Χάαμσταντ και να πάνε σε μια κανονική και με κόσμο πόλη.

Όσο για τον ίδιο τον Αργεντινό τεχνικό, μέχρι λίγο και αυτός να απολαύσει το σημερινό ρεπό, ξενύχτησε μπροστά στον υπολογιστή του. Όχι για να δουλέψει μετά το χθεσινό φιλικό. Αλλά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός χαφ έπαιζε ξημερώματα με την εθνική του ομάδα στο Gold Cup. Και ο Αλμέιδα φυσικά και ήταν καρφωμένος στην οθόνη του για να δει το ματς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει παρακολουθήσει προσεκτικά όλα τα ματς του Πινέδα για το Gold Cup. Όπως είχε παρακολουθήσει και όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Λιβάι Γκαρσία με την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ για την ίδια διοργάνωση. Ο Αλμέιδα ήθελε να έχει εικόνα και για τους δυο σημαντικούς και κομβικούς ποδοσφαιριστές του.

Ροντόλφο Πιζάρο: H συνύπαρξη με Αλμέιδα, το «στράβωμα» με Μέσι και αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:40 - 09.07.2023

Ροντόλφο Πιζάρο: H συνύπαρξη με Αλμέιδα, το «στράβωμα» με Μέσι και αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ (vids)

Η μεγάλη συνεισφορά στο δημιουργικό κομμάτι, οι πλούσιες παραστάσεις και οι επτά τίτλοι, η συνύπαρξη με τον Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας. Ο Ροντόλφο Πιζάρο βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Ίντερ Μαϊάμι και η ΑΕΚ όπως μεταδίδουν και τα ξένα Μέσα θα είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός του Μεξικανού.

Και φυσικά για τον Αργεντινό τεχνικό ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός πως αύριο θα έχει ξανά στις προπονήσεις τον Γκαρσία. Ενώ εξυπακούεται πως έχει άγχος για το γεγονός πως ο Πινέδα συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από την δουλειά στην ΑΕΚ, αλλά και με αγωνιστικές υποχρεώσεις.