«Κοντά στην ΑΕΚ ο Πιζάρο»

«Κοντά στην ΑΕΚ ο Πιζάρο»

Κώστας Τσίλης 19:10 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 09.07.2023

Τα δημοσιεύματα από το Μεξικό αρχίζουν να φέρνουν όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ τον Πιζάρο

Είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο, πως ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή, είναι ο Ροντόλφο Πιζάρο. Είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίζει ο Αργεντινός τεχνικός και που η Ένωση κάνει προσπάθειες να τον κλείσει. Με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 29χρονου μεσοεπιθετικού, να τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ. 

Ήδη από χθες οι Μεξικανοί έγραφαν πως «ο Πιζάρο αναμένεται να σμίξει και πάλι με τον Αλμέιδα». Σήμερα υπήρξε ένα... τιτίβισμα του Μεξικάνικου La Octava Sports, που αναφέρει πως «ο Πιζάρο είναι πολύ κοντά στο να πάει στην ΑΕΚ». Τονίζοντας φυσικά πως εκεί θα ξαναβρεί και πάλι τον Αλμέιδα

Ροντόλφο Πιζάρο: H συνύπαρξη με Αλμέιδα, το «στράβωμα» με Μέσι και αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:40 - 09.07.2023

Ροντόλφο Πιζάρο: H συνύπαρξη με Αλμέιδα, το «στράβωμα» με Μέσι και αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ (vids)

Η μεγάλη συνεισφορά στο δημιουργικό κομμάτι, οι πλούσιες παραστάσεις και οι επτά τίτλοι, η συνύπαρξη με τον Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας. Ο Ροντόλφο Πιζάρο βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Ίντερ Μαϊάμι και η ΑΕΚ όπως μεταδίδουν και τα ξένα Μέσα θα είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός του Μεξικανού.

Μάλιστα οι Μεξικανοί τις τελευταίες ώρες επιμένουν πως είναι θέμα χρόνου, να καταφέρει ο Πιζάρο να μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο όντως συμβεί, τότε θα είναι κλειδί, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sportal.gr, για να τρέξουν οι εξελίξεις για την μεταγραφή του Μεξικανού μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ. Κυρίως διότι με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, δύσκολα εν τη παρουσία του Αλμέιδα, θα παρουσιαστούν ανυπέρβλητα εμπόδια στην συμφωνία.