Πανζουρλισμός: «Έκαψαν» το παλιό λιμάνι της Μασσαλίας οι οπαδοί της ΑΕΚ! (vid)

Πανζουρλισμός: «Έκαψαν» το παλιό λιμάνι της Μασσαλίας οι οπαδοί της ΑΕΚ! (vid)

Κώστας Τσίλης 22:54 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 25.10.2023

Από νωρίς το βράδυ έχει στηθεί ένα πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ μ' αυτούς της Μαρσειγ στο κέντρο της Μασσαλίας και θα κρατήσει για πολλές ώρες

Τα τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια που εξασφάλισε η ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Μαρσέιγ, έκαναν φτερά. Από το πρωί σ' όλη την Μασσαλία, ακούγονται μόνο... ελληνικά και συνθήματα για την Ένωση. Οπαδοί της Μαρσέιγ σχολιάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρτήσεις οπαδών της ΑΕΚ κυρίως με την φράση "καλώς ορίσατε φίλοι μας". Και όλο αυτό, μετουσιώνεται σ' ένα πάρτι στο κέντρο της πόλης. 

Για την ακρίβεια στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, υπάρχουν από νωρίς το βράδυ εκατοντάδες οπαδοί και της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ και γιορτάζουν. Τραγουδάνε, φωνάζουν συνθήματα και διασκεδάζουν αγκαλιασμένοι. Η αστυνομία έχει έντονη παρουσία. Διακριτική μεν, αλλά έντονη. Για τον φόβο των Ιουδαίων. 

Προφανώς αυτό το πάρτι θα συνεχιστεί μέχρι και πολύ αργά. Άλλωστε όσο περνάει η ώρα, τόσο περισσότεροι οπαδοί συγκεντρώνονται στο παλιό λιμάνι. Έτσι κι αλλιώς όσο περνούν οι ώρες, φτάνουν ακόμα πτήσεις με οπαδούς της ΑΕΚ στην Μασσαλία. Από κάθε πιθανό και απίθανο ενδιάμεσο σταθμό.