Η υποδοχή του πρωταθλητή Μελισσανίδη στην Aegean, ο ύμνος και οι σαμπάνιες για τον τίτλο (vid)

Η υποδοχή του πρωταθλητή Μελισσανίδη στην Aegean, ο ύμνος και οι σαμπάνιες για τον τίτλο (vid)

Sportal newsroom 16:36 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 15.05.2023

Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στον όμιλο Aegean για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι περήφανος κι ευτυχισμένος για την επιτυχία της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είδε το δημιούργημά του να στέφεται από το δεύτερο πρωτάθλημα σε έξι σεζόν και μάλιστα το φετινό κατακτήθηκε παράλληλα με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρας. Ο Μελισσανίδης, λοιπόν, πήγε στον όμιλο Aegean κι εκεί είδε συνεργάτες, στελέχη, υπαλλήλους να τον υποδέχονται με ιδιαίτερη θέρμη.

Ο Μελισσανίδης αποθεώθηκε, τα χειροκροτήματα δεν σταμάτησαν, ενώ ακουγόταν και ο ύμνος της ΑΕΚ. Σε ένα γραφείο που είχε στολιστεί, μάλιστα, με τη σημαία της Ένωσης, οι συνεργάτες του τον υποδέχθηκαν με σαμπάνιες. Ο Μελισσανίδης ήπιε σαμπάνια, ευχαρίστηκε από καρδιάς για την υποδοχή και δεν γινόταν να μην φανεί το χαμόγελο στο πρόσωπό του. 

Η νύχτα που δεν ξημέρωσε: Το επικό βίντεο του Sportal από όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:36 - 15.05.2023

Η νύχτα που δεν ξημέρωσε: Το επικό βίντεο του Sportal από όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Νέα Φιλαδέλφεια φόρεσε τα... καλά της για χάρη της ΑΕΚ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2022-23, με τον κόσμο της ομάδας να στήνει ένα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους της περιοχής.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης το βράδυ της Κυριακής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ένωση, έκανε λόγο για κανονικότητα. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε μετά τον αγώνα με τον Βόλο την τελευταία αγωνιστική των playoffs που «σφράγισε» τον τίτλο της Ένωσης, κι ευχήθηκε και τα επόμενα πρωταθλήματα να είναι ανταγωνιστικά και να κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Τόνισε μάλιστα, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο το έχει ανάγκη αυτό. Αναλυτικά όσα είπε: 

«Πριν 10 χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Τότε υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ και η ιστορία του κλαμπ. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και που σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής της. Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, αυτός ο προπονητής, αυτoί οι παίκτες. Θέλω να ξαναδούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια. Το φετινό ήταν ανταγωνιστικό. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοια πρωταθλήματα και να παίρνει τον τίτλο η ομάδα την τελευταία αγωνιστική».