Η οικογένεια της ΑΕΚ και του Αλμέιδα αποτυπώνεται σε ένα βίντεο (vid)

ΑΕΚ

i

PrtScr

Η οικογένεια της ΑΕΚ και του Αλμέιδα αποτυπώνεται σε ένα βίντεο (vid)

Κώστας Τόπας 13:30 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 26.04.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να υπενθυμίζει συνεχώς στους παίκτες του ότι βρίσκεται πάντα δίπλα τους. Σε ό,τι κι αν χρειαστούν.

Σημαντική νίκη για τη μάχη του τίτλου πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (24/04) η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού, στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έπαιξε σαν πρωταθλήτρια στο ντέρμπι τίτλου και «σπαράλιασε» το «τριφύλλι» που φάνηκε πνευματικά ανέτοιμο. Με αυτόν τον τρόπο η Ένωση ξέφυγε στο +4, πήρε και την ισοβαθμία με τους «πράσινους» και πλέον είναι πιο κοντά στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν πίσω τους τη σημαντική νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Παναθηναϊκό και στρέφονται στο επόμενο ντέρμπι, που είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (28/04, 19:30).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη σε ακόμη ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, καθώς σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, τότε η ΑΕΚ θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

@aekfc Matias doesn’t joke when he plays 😂🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2023_2024 #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Στην προπόνηση της Παρασκευής (26/04) ο Ματίας Αλμέιδα, όπως συνηθίζει άλλωστε, πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ. Σε αντίθεση με άλλους προπονητές, ο «Πελάδο» θέλει να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να νιώθουν ότι άπαντες στην Ένωση αποτελούν ένα σύνολο. Μια οικογένεια.

Ετσι, όταν σε μία άσκηση ο Σταύρος Πήλιος δεν κατάφερε να κοντρολάρει σωστά την μπάλα έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κώστα Γαλανόπουλου, ο Ματίας Αλμέιδα, μαζί με τον Γιώργο Αθανασιάδη, Γεράσιμο Μήτογλου και Παναγιώτη Γκίνη, την «έπεσαν» με ευδιάθετο τρόπο, στον Έλληνα μπακ δίνοντας του μερικές... σφαλιάρες στον σβέρκο, αποδεικνύοντας το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Αργεντινός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δείχνει καθημερινά πως βρίσκεται πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές του. Στα καλά και στα άσχημα, ο «Πελάδο» είναι πάντα εκεί προκειμένου να τους υπενθυμίζει ότι η ΑΕΚ οφείλει να λειτουργεί σαν μια γροθιά και μια οικογένεια.

⚽ Η ΑΕΚ που εξαργυρώνει τη «συνέχεια» και ο Παναθηναϊκός που «έπαιξε» τη χρονιά σε μία ζαριά