«Μαζί πετάμε ψηλά»: Ιδιωτικές πτήσεις για τους φίλους της ΑΕΚ με το αερόστατο των 100 χρόνων ανακοίνωσε η Ένωση
i

© ΑΕΚ

«Μαζί πετάμε ψηλά»: Ιδιωτικές πτήσεις για τους φίλους της ΑΕΚ με το αερόστατο των 100 χρόνων ανακοίνωσε η Ένωση

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:47 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 06.04.2024

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιήσει ιδιωτικές πτήσεις με το αερόστατο για τον εορτασμό των 100 χρόνων.

Το 2024 είναι μία συμβολική χρονιά για την ΑΕΚ, αφού στις 13 Απριλίου συμπληρώνονται τα 100 χρόνια από την ημερομηνία της ίδρυσής της. Μία από τις υπέροχες πρωτοβουλίες της Ένωσης ήταν και η κατασκευή ενός αερόστατου, με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων της ομάδας, το οποίο θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Μάλιστα, ο σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας φαίνεται πως δεν θα μείνει εκεί. Όπως γνωστοποιήσαν οι «κιτρινόμαυροι», μέσω ανακοίνωσής τους, με το αερόστατο αυτό θα μπορούν να πετάξουν όσοι φίλοι της ομάδας το θελήσουν, αρκεί να κάνουν κράτηση για ιδιωτική πτήση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ομάδα θα αφορά μία απολύτως ξεχωριστή εμπειρία, την οποία και θα μπορεί να βιώσει όποιος οπαδός της ΑΕΚ το επιθυμεί.

Ο πατέρας των παιδιών που δέχθηκαν επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Tους είπαν "γ*** την ΑΕΚ σας", κρατούσαν μαχαίρια και σιδερολοστούς»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:27 - 05.04.2024

Ο πατέρας των παιδιών που δέχθηκαν επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Tους είπαν "γ*** την ΑΕΚ σας", κρατούσαν μαχαίρια και σιδερολοστούς»

Για την επίθεση που δέχθηκαν τα δύο αδέρφια από τέσσερα άτομα με μαχαίρια και σιδερένια ρόπαλα στην οδό Δεκέλειας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε ο πατέρας των θυμάτων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Το 2024 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα μας κλείνει έναν αιώνα ζωής!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας να τιμήσει τα γενέθλια του συλλόγου, προχώρησε σε μια  πρωτοποριακή και μοναδική για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα κίνηση, κατασκευάζοντας ένα αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων!

Το αερόστατο της ΑΕΚ θα προβεί σε σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα και από την  παρουσίασή του έχει ήδη προκαλέσει τον ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο!


Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στον αέρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας, εξασφαλίζοντας μια ιδιωτική πτήση που θα συνδυαστεί με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το έμπειρο ιπτάμενο προσωπικό όπως και οι διακεκριμένοι Chef μας θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Τα μενού καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων υψηλού επιπέδου, ενώ οι εξαιρετικές ετικέτες των κρασιών θα σας ενθουσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πτήσεων 
commercial@aekfc

Δείτε εδώ την παρουσίαση του αερόστατου των 100 χρόνων.


* Οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι καλεσμένοι τους έχουν προτεραιότητα στην εξασφάλιση πτήσεων».