Ο Μπράντον Τόμας τράκαρε με το αυτοκίνητό του πηγαίνοντας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Τόμας

i

© Intime

Ο Μπράντον Τόμας τράκαρε με το αυτοκίνητό του πηγαίνοντας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:37 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 16.05.2024

Ο Μπράντον Τόμας στάθηκε άτυχος λίγο πριν την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Απρόοπτο για τον Μπράντον Τόμας, λίγες ώρες πριν τη «μάχη» με την ΑΕΚ!

Κατευθυνόμενος στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Ισπανός φορ είχε ένα μικρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του στην έξοδο Πανοράματος, το οποίο όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς προκλήθηκαν μονάχα υλικές ζημιές και τίποτα περισσότερο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με φόντο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League.

Μέσα και ο Ότο για ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Γιόνι Ότο να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Άξιο αναφοράς είναι πως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά με τα μοναδικά προβλήματα του Δικεφάλου για τον αγώνα κόντρα στην ένωση να είναι αυτά των Νάσμπεργγκ που έχει ενοχλήσεις και του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκονγκ, που εγχειρίστηκε λόγω της θλάσης τρίτου βαθμού που... κουβάλησε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Σήμερα (6/4) η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

«Η αντίστροφη μέτρηση για το εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, απόλυτα συγκεντρωμένο, καταστρώνει τα πλάνα του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην επιθετική τακτική ενόψει του ντέρμπι στην Αθήνα, ενώ εξασκήθηκαν και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της.