Νέα...αποθέωση της UEFA για τον Κουλιεράκη: «Κάνει τα πάντα στο γήπεδο» (vid)

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© intime

Νέα...αποθέωση της UEFA για τον Κουλιεράκη: «Κάνει τα πάντα στο γήπεδο» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:50 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 05.04.2024

Ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης γνώρισε για ακόμα μία φορά την αποθέωση από την UEFA, λέγοντας πως «κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Η UEFA στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το Europa Conference League συνεχίζει να αποθεώνει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του φέτος και ειδικά στο φετινή διοργάνωση, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των ασπρόμαυρων.

Ο Έλληνας διεθνής έχει πετύχει τρία γκολ στην διοργάνωση, με τελευταίο αυτό κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ είχαν προηγηθεί τα τέρματα κόντρα στην Ελσίνκι (εκτός έδρας) και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (στην Τούμπα).

Έτσι η UEFA ανάρτησε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Κουλιεράκη στο Europa Conference League, γράφοντας: «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κάνει τα πάντα στο γήπεδο».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Κουλιεράκη στο φετινό Europa Conference League:

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά για δεύτερη φορά έχει φτάσει στα προημιτελικά του Conference League, κάνοντας μία επική ανατροπή κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρόλο που γνώρισε την ήττα με 0-2 στην Κροατία, στην Τούμπα «πάτησε» τη Ντίναμο, νικώντας με 5-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Εκεί ο «δικέφαλος» θα βρει απέναντί του την Κλαμπ Μπριζ. Το πρώτο ματς, που θα γίνει στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 22:00, ενώ μία εβδομάδα αργότερα οι δύο ομάδες θα «κονταροχτυπηθούν» στο γήπεδο της Τούμπας, την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 22:00.

Από την πλευρά τους και οι Βέλγοι έκαναν τη δική τους ανατροπή κόντρα στην Μόλντε, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Απέδωσαν εξαιρετικά στον επαναληπτικό απέναντι στους Σουηδούς, επικράτησαν με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τους «8».

Πριν όμως από την φάση των «16», κυριάρχησαν σε έναν όμιλο με Μπεσίκτας, Μπόντο Γκλιμτ και Λουγκάνο, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Άφησαν δύο βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην τουρκική ομάδα, όμως στη συνέχεια πάτησαν το «γκάζι», μέτρησαν πέντε διαδοχικές νίκες και τερμάτισαν στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 16 βαθμούς.