Ο Ίγκορ Τούντορ είναι ρυθμιστής για το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο!

Μάρκος Αντόνιο

i

© Intime

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι ρυθμιστής για το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Λάτσιο θα κρίνει πολλά για τον Βραζιλιάνο χαφ που αγωνίζεται στον Δικέφαλο.

Μετέωρο δείχνει, τη δεδομένη χρονική περίοδο, το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο. Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Λάτσιο για μία σεζόν κατά την οποία είχε αρκετά προβλήματα και δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει φανέλα βασικού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τελευταίο ματς του Δικεφάλου με τη Λαμία, ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ η απαγορευτική ρήτρα (8.000.000 ευρώ) εξαγοράς καθιστά σχεδόν ανέφικτη μια πιθανή παραμονή του στην Τούμπα με αγορά του παίκτη.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» σε επικοινωνία που είχαν με τη Λάτσιο έριξαν στο τραπέζι τον εκ νέου δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μιας και έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυαμτισμού.

Για την περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο και την αναμενόμενη επιστροφή του στην Ιταλία, μίλησε Τζιαμπάολο Καστορίνα σε μέσο ενημέρωσης των Λατσιάλι:

Ο Ιταλός βοηθός προπονητής του Λουτσέσκου σχολίασε:

«Ο Μάρκος Αντόνιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ήρθε στην Ελλάδα με ένα πρόβλημα τραυματισμού και έχασε το πρώτο κομμάτι της σεζόν, τώρα έχει ενσωματωθεί με το σύνολο. Τον χρησιμοποιούμε σε διάφορους ρόλους, τόσο στο κέντρο όσο και ως επιτελικό πίσω από τον φορ. Μας δίνει βοήθειες και ο χρόνος συμμετοχής του αυξάνεται. Στην Ελλάδα λένε καλά λόγια για αυτόν».

Ο Μάρκος Αντόνιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και παραχωρήθηκε ως δανεικός καθώς δε βρισκόταν στα πλάνα του Σάρι. Είναι όμως πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα από τη στιγμή που ο Ιγκόρ Τούντορ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο. Όπως τονίζουν οι Ιταλοί μάλιστα, ο Βραζιλιάνος θα ήταν καλή επιλογή για Κροάτη προπονητή για να καλυφθεί μια από τις δυο θέσεις των επιθετικών μέσων πίσω από τον στράικερ.