Χωρίς Στάνκοβιτς η ΑΕΚ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στάνκοβιτς

i

Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς/©intime

Χωρίς Στάνκοβιτς η ΑΕΚ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 18:24 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 05.04.2024

Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Στάνκοβιτς και ως εκ τούτου και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ θα καθίσει ο Αθανασιάδης

Τριτώνει το... κακό όπως όλα δείχνουν για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, καθώς μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, θα χάσει και το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης της ΑΕΚ και σήμερα. Κάτι που σημαίνει πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να τον υπολογίζει ούτε για το ματς της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη για τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς το πρόβλημα που προέκυψε στον Στάνκοβιτς το προηγούμενο Σάββατο, είναι μυϊκό. Ως εκ τούτου έμοιαζε εξ αρχής απίθανο, να προλάβει να επιστρέψει στις προπονήσεις εγκαίρως, ώστε να μπορεί να υπολογίζεται γι αυτή την τριάδα αγώνων. Η κατάσταση του Αυστριακού τερματοφύλακα θα επανεκτιμηθεί και πάλι μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Ωστόσο ακόμα και για το ματς με τον Άρη που είναι την επόμενη Κυριακή, δύσκολα θα υπολογίζεται.