Η ΑΕΚ ξεχνά την Λεωφόρο και ξεκίνησε την δουλειά για ΠΑΟΚ χωρίς τον Στάνκοβιτς

Τσίτσαν Στάνκοβιτς & Πέτρος Μάνταλος

i

©Intime

Η ΑΕΚ ξεχνά την Λεωφόρο και ξεκίνησε την δουλειά για ΠΑΟΚ χωρίς τον Στάνκοβιτς

Κώστας Τσίλης 20:43 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 04.04.2024

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησε ήδη στα Σπάτα, με τον Στάνκοβιτς να παραμένει εκτός προπονήσεων

Όλα όσα είχε να πει ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τα είπε ήδη από το βράδυ της Τετάρτης στα αποδυτήρια της Λεωφόρου. Από σήμερα στα Σπάτα, ο Αργεντινός τεχνικός έκανε... στροφή, αποκλειστικά και μόνο στο Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα παιχνίδι που πλέον είναι κρίσιμο και κομβικό.

Ο Αλμέιδα δεν ήθελε να αφήσει ούτε λεπτό απογοήτευσης μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:53 - 04.04.2024

Ο Αλμέιδα δεν ήθελε να αφήσει ούτε λεπτό απογοήτευσης μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Από την πρώτη στιγμή μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Αλμέιδα προσπάθησε να περάσει στους παίκτες της ΑΕΚ το μήνυμα πως τα πάντα εξακολουθούν να είναι στα χέρια τους

Η πρώτη εκτίμηση απ' όσα είδε σήμερα ο Αλμέιδα στα Σπάτα, είναι πως η "μάχη" της Λεωφόρου δεν έχει φέρει απώλειες. Βεβαίως αυτό μένει να φανεί και στην αυριανή προπόνηση, όταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα ανεβάσουν κάπως παραπάνω τις στροφές στην δουλειά, σε σχέση με το σημερινό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πάντως η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε ήδη από σήμερα. Και άρχισε ξανά χωρίς τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Είχατε διαβάσει ήδη από την αρχή της εβδομάδας στο sportal.gr, πως δύσκολα ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και το πιθανότερο είναι πως αυτό θα επιβεβαιωθεί στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.