EuroClubIndex: «Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει ισόβαθμος με την ΑΕΚ και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

i

© Intime

EuroClubIndex: «Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει ισόβαθμος με την ΑΕΚ και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:28 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 06.04.2024

Η πρόβλεψη της γνωστής ιστοσελίδας για τη φετινή «μάχη» στα playoffs της Stoiximan Super League.

Όπως όλα δείχνουν, η «μάχη» για τον τίτλο της Stoiximan Super League θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες. Λίγες στροφές πριν το φινάλε της σεζόν, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο κορυφή και στο +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ, ωστόσο δεν αποκλείεται τα ντέρμπι που ακολουθούν στο μίνι πρωτάθλημα να φέρουν... ανακατατάξεις.

Η πρωτιά έχει αλλάξει πολλά χέρια μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της τελευταίας 10ετίας.

Φώτης Ιωαννίδης: Το ποσοστό συνιδιοκτησίας του Κομπότη και το «ταβάνι» στα λεφτά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:15 - 05.04.2024

Φώτης Ιωαννίδης: Το ποσοστό συνιδιοκτησίας του Κομπότη και το «ταβάνι» στα λεφτά

Η πιθανή πώληση του Φώτη Ιωαννίδη δεν θα γεμίσει με ευρώ μόνο το ταμείο του Παναθηναϊκού, αλλά και του Λεβαδειακού. Επειδή ο Γιάννης Κομπότης προνόησε να διατηρήσει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει τη συνιδιοκτησία, αν και έχει προβλεφθεί... κόφτης για το κέρδος του Βοιωτού παράγοντα.

Προβλέψεις σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου φέτος έχουν γίνει από χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου, ενώ από αυτήν τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η EuroClubIndex. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που έχει εξειδίκευση σε στατιστικά και βαθμολογίες ομάδων ανά την Ευρώπη, ανέφερε πως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην πρώτη θέση, σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το μοντέλο υπολογισμού της ιστοσελίδας, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βρεθούν με 77 βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατακτά τον τίτλο στην ισοβαθμία μετά το πέρας των δέκα αγωνιστικών του φετινού μίνι πρωταθλήματος.

Για την… ιστορία, η EuroClubIndex προβλέπει ότι εκτός της κατάκτησης του τίτλου από τον ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει τρίτος με 75 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην 4η θέση έχοντας 73 πόντους. Ο Άρης σύμφωνα με την πρόβλεψη της ιστοσελίδας θα τερματίσει το πρωτάθλημα φέτος με 54 βαθμούς, ενώ η Λαμία θα τελειώσει την πορεία της με 37.

Πρόκειται για μία εκτίμηση με μεγάλο ενδιαφέρον και πλέον μένει να δούμε πόσο κοντά θα πέσει η ιστοσελίδα, ή αν θα υπάρξει η απόλυτη... δικαίωση.

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας των playoffs:

Από τον ΠΑΟΚ μέχρι και τον Ολυμπιακό, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως στο φινάλε της σεζόν να υπάρχει ισοβαθμία μεταξύ δύο ή και περισσότερων ομάδων. Σε περίπτωση που προκύπτει αυτή, τότε λαμβάνονται υπόψιν τα εξής κριτήρια:

1: Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).

2: Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

3: Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.