ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Ότο για ΑΕΚ!

Γιόνι Ότο

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Ότο για ΑΕΚ!

Ευχάριστο νέο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Γιόνι Ότο να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Άξιο αναφοράς είναι πως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά με τα μοναδικά προβλήματα του Δικεφάλου για τον αγώνα κόντρα στην ένωση να είναι αυτά των Νάσμπεργγκ που έχει ενοχλήσεις και του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκονγκ, που εγχειρίστηκε λόγω της θλάσης τρίτου βαθμού που... κουβάλησε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, απόλυτα συγκεντρωμένο, καταστρώνει τα πλάνα του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην επιθετική τακτική ενόψει του ντέρμπι στην Αθήνα, ενώ εξασκήθηκαν και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».