«Κάθε ζημιά στην ομάδα μας είναι και προσβολή της μνήμης του ανθρώπου μας που χάθηκε άδικα»: Ανακοίνωση της ΑΕΚ για το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Οπαδοί της ΑΕΚ

i

©Intime

«Κάθε ζημιά στην ομάδα μας είναι και προσβολή της μνήμης του ανθρώπου μας που χάθηκε άδικα»: Ανακοίνωση της ΑΕΚ για το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:29 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 18.08.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα αυστηρά μέτρα που θα ισχύσουν στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ζητώντας τη συνεργασία των φίλων της ομάδας

Αυστηρά μέτρα αναμένεται να λάβουν ΠΑΕ ΑΕΚ και ΕΛ.ΑΣ. με φόντο το παιχνίδι εναντίον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ίδια η ομάδα μέσω ανακοίνωσης, επομένως, ζήτησε από τους φιλάθλους να είναι αρκετά προσεκτικοί, προκειμένου ο σύλλογος να μην τιμωρηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί ξανά στους φιλάθλους μας, λόγω της μεγάλης σημασίας του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους.

Ο στόχος είναι να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση και μια εξίσου σημαντική νίκη στο θέμα της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. Μπορούμε και πρέπει να το καταφέρουμε. Επαναλαμβάνουμε: Τίποτα δεν θα τιμήσει την μνήμη του Μιχάλη το βράδυ του Σαββάτου, εκτός από το να προκριθούμε και να μην θέσουμε την ΑΕΚ σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

Tα αυστηρά μέτρα και ο τρόπος που θα τηρηθούν επιβάλλονται πρώτα απ' όλα πλέον από την ελληνική κυβέρνηση κι από την πρώτη στιγμή κι από την ίδια την UEFA. Η παρουσία της αστυνομίας είναι βασικό στοιχείο αυτών των μέτρων και πρέπει με κάθε τρόπο να γίνει σεβαστή αυτή η αναγκαιότητα. Κάθε τι άλλο πολύ απλά καταστρέφει την ΑΕΚ. Τίποτε λιγότερο.

Κανείς μην πλησιάσει έξω από το γήπεδο χωρίς εισιτήριο! Από τις 18.45 που θα ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου, δεν θα περνάει κανείς χωρίς εισιτήριο από τους αυστηρούς προελέγχους.

Κανείς να μην επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο έχοντας σακίδιο ή κρατώντας σακούλα. Κι αυτά θα αφαιρούνται στους προελέγχους και κανείς δεν θα περνάει πέρα από αυτούς.

Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει κλείσιμο κερκίδων σε επόμενα ματς ή και τιμωρία έδρας.

Δεν υπάρχει περιθώριο να εμφανιστεί ούτε... δευτερόλεπτο μέσα στο γήπεδο βεγγαλικό, laser, καπνογόνο.

Κανείς στους διαδρόμους των εξεδρών. Οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι, αλλιώς τιμωρείται η ΑΕΚ.

Δεκτή από την ανακρίτρια, η παράσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για υποστήριξη των κατηγοριών κατά των συλληφθέντων
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:07 - 18.08.2023

Δεκτή από την ανακρίτρια, η παράσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για υποστήριξη των κατηγοριών κατά των συλληφθέντων

Η 25η ανακρίτρια έκανε δεκτή την παράσταση της ΑΕΚ για την υποστήριξη των κατηγοριών εναντίον των συλληφθέντων για την φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όχι πανό με περιεχόμενο που μπορεί να δώσει αφορμή στις αρχές του αγώνα ή τους αντιπάλους μας, για να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα για την ΑΕΚ.

Κανείς στο γήπεδο με παιδί χωρίς εισιτήριο. Δεν πρόκειται να μπει παιδί χωρίς εισιτήριο και θα δημιουργηθεί ταλαιπωρία για όλους στις εισόδους.

Όλοι όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο για να αποφύγουμε ουρές και ταλαιπωρία. Υπάρχει διαδικασία πολύ αυστηρών ελέγχων.

Έχετε μαζί σας αποδεικτικά της ταυτότητας σας, για την περίπτωση που ζητηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Όλα θα είναι όπως πρέπει, αν βγάλουμε από το μυαλό μας οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αγώνα και την προσπάθεια για πρόκριση με θερμή στήριξη της ομάδας. Αυτό απαιτεί πάνω απ' όλα η τιμή στην μνήμη του Μιχάλη μας!!!

Κάθε ζημιά στην ομάδα μας είναι και προσβολή της μνήμης του ανθρώπου μας που χάθηκε άδικα. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα προκαλέσουμε κακό μόνο στην ΑΕΚ και τους εαυτούς μας.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία σας. Είμαστε βέβαιοι πως πάνω από όλα και από όλους θα βάλετε το καλό της ΑΕΚ και θα σπρώξετε την ομάδα μόνο με τη φωνή και το πάθος σας σε μία σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία».