Κοντά στην ανανέωση του τηλεοπτικού της συμβολαίου η ΑΕΚ

ΑΕΚ

i

©Intime

Κοντά στην ανανέωση του τηλεοπτικού της συμβολαίου η ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:12 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 07.07.2023

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά με την Cosmote TV, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ όσον αφορά τα τηλεοπτικά είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Cosmote TV! Μάλιστα η Ένωση είχε πολύ καλή πρόταση από τη Nova, πράγμα που σήμαινε ότι θα άλλαζε τηλεοπτική στέγη μετά από πολλά χρόνια, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν αυτό δεν πρόκειται να γίνει.  

Επίσης ως πρώτο βήμα της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, η Cosmote θα δείξει το αυριανό (8/7) φιλικό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, όπου αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:30. 

Η διετής συμφωνία που είχε κάνει η ΑΕΚ το 2021 με την Cosmote για τα δικαιώματα των παιχνιδιών της στο πρωτάθλημα, έληξε στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου. 

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ ήταν από τις πρώτες ομάδες με τις οποίες είχε έρθει σε συμφωνία η Cosmote Tv το 2021, χρονιά δηλαδή την οποία το συνδρομητικό κανάλι αποφάσισε να κάνει «μπάσιμο» στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μέχρι τότε ασχολούνταν μόνο μέχρι τον θεσμό του Κυπέλλου.  

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής που ειδικεύονται με τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, έκαναν λόγο για «χρυσή» διετή συμφωνία της Ένωσης με την Cosmote Tv, μέσω της οποίας στα ταμεία της ΑΕΚ θα έμπαιναν περί τα 11 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.