«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θέλουν τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν»

Έρικ Πάλμερ-Μπράουν / Intime

i

Έρικ Πάλμερ-Μπράουν / Intime

«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θέλουν τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:48 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 07.07.2023

Αμερικάνικο tweet υποστηρίζει πως οι δύο μεγάλοι της Αθήνας ασχολούνται με τον Αμερικανό στόπερ της Τρουά, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνδέονται με άλλο ένα μεταγραφικό σενάριο τις τελευταίες μέρες. Αυτή τη φορά, η πληροφορία έρχεται από το MLS, από έναν λογαριασμό στο Twitter που γράφει για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Το tweet υποστηρίζει πως οι δύο μεγάλοι της Αθήνας ασχολούνται με τον Αμερικανό κεντρικό αμυντικό της γαλλικής Τρουά, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Ο 26χρονος στόπερ έχει βιογραφικό που δεν περνά απαρατήρητο. Αφού από την Πρωτοχρονιά του 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022, ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «σίτιζενς», όμως το γεγονός πως είχε επιλεγεί από το δίκτυο σκάουτινγκ της, σημαίνει πως έχει προσόντα.

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν αναδείχτηκε από τις ακαδημίες της Κάνσας Σίτι στις ΗΠΑ, πριν τον αγοράσει η πρωταθλήτρια Αγγλίας ως ένα αξιοπρόσεκτο ταλέντο.

Ο Αμερικανός πέρασε τον χρόνο του στις «ρεζέρβες» της Σϊτι και με δανεισμού στη βελγική Κορτράικ, την ολλανδική Μπρέντα, την αυστριακή Αούστρια Βιέννης και την Τρουά. Η οποία εμπιστεύτηκε τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή πριν 1,5 χρόνο, στις 1/2/20022. 

Η Σίτι δεν τον υπολόγιζε και τον άφησε ελεύθερο, για να υπογράψει στην Τρουά. Πέρυσι, ο Πάλμερρ-Μπράουν είχε 38 συμμετοχές στη Ligue 1 με την Τρουά, με 3.192 λεπτά. 

Η Τρουά τερμάτισε 19η και υποβιβάστηκε, με τον 26χρονο στόπερ να μην επιθυμεί να ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία. 

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με χρηματιστηριακή αξία στο Transfermarkt 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με την Τρουά να συζητά την πώληση του, για να εξοικονομήσει χρήματα.