Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και το βάρος στη Ντνίπρο-1: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Παναθηναϊκός

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και το βάρος στη Ντνίπρο-1: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 12:45 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 08.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Από το βράδυ της Κυριακής (26/5) ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ, όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην Αυστρία βρίσκεται και το Sportal που σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Μπάμπης Τσιμπίδας, βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ και καθημερινά σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιστρέφεται κυρίως από την τακτική, με ασκήσεις με κυκλοφορία της μπάλας και με τρόπους με τους οποίους η ομάδα του μπορεί να διασπάει την αντίπαλη άμυνα. 

Φυσικά, όσο περνάνε οι μέρες οι «πράσινοι» επικεντρώνεται και στα παιχνίδια με την Ντνίπρο-1 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.