Η κατάσταση του Σένκεφελντ και το σενάριο για στόπερ από την Ουκρανία: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Παναθηναϊκός

Η κατάσταση του Σένκεφελντ και το σενάριο για στόπερ από την Ουκρανία: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 21:04 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 06.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Από το βράδυ της Κυριακής (26/5) ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ, όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στην Αυστρία βρίσκεται και το Sportal που σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Μπάμπης Τσιμπίδας, βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ και καθημερινά σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Η σημερινή προπόνηση μετά τα δύο συνεχόμενα φιλικά, η κατάσταση του Μπαρτ Σένκεφελντ και το σενάριο για στόπερ από Ουκρανία.

Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπη Τσιμπίδα:

Ρούμπεν Πέρεθ: «Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στους ομίλους»

Έτοιμος για την πρόκληση του Champions League θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο υπαρχηγός της ομάδας τόνισε πως η ιστορία του συλλόγου επιβάλλει την πρόκριση στους ομίλους και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ εξήγησε πως σε προσωπικό επίπεδο, νιώθει έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ:

- Ήταν η τέταρτη νίκη για τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι. Από αυτά που βλέπεις, η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο;

«Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε την τέταρτη νίκη μας σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Αγώνα με τον αγώνα, νιώθουμε καλύτερα και παίρνουμε ώθηση από αυτές τις νίκες».

- Ξέρεις αυτήν την ομάδα πολύ καλά. Πιστεύεις πως βελτιώνεστε κάθε χρόνο, θα είστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Νντίπρο;

«Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που έρχονται. Προετοιμαζόμαστε καλά για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκή ιστορία και στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των προκριματικών».

Παναθηναϊκός: Ο Μάρλον δεν γυρίζει Βραζιλία και τα ουκρανικά ΜΜΕ τον στέλνουν Ελλάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:49 - 06.07.2023

Παναθηναϊκός: Ο Μάρλον δεν γυρίζει Βραζιλία και τα ουκρανικά ΜΜΕ τον στέλνουν Ελλάδα

Η φημολογία με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάρλον συνεχίζεται από τα ουκρανικά ΜΜΕ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να αρνείται τον επαναπατρισμό και να έχει ένα βασικό μειονέκτημα για τους «πράσινους».

- Είναι η τρίτη σου προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, είσαι πια υπαρχηγός. Εσύ πως αισθάνεσαι σε προσωπικό επίπεδο;

«Νιώθω καλά. Κάθε προπόνηση είναι σημαντική για να πετύχουμε και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».