Παναθηναϊκός: Διπλωματικό... «ντου» στην αποστολή του Τριφυλλιού

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σλοβακία, Αθανάσιος Ιωάννου / Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σλοβακία

i

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σλοβακία, Αθανάσιος Ιωάννου / Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σλοβακία

Παναθηναϊκός: Διπλωματικό... «ντου» στην αποστολή του Τριφυλλιού

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:28 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 06.07.2023

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σλοβακία, Αθανάσιος Ιωάννου, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει ο Παναθηναϊκός και είδε το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ 1948. Πρωινό χαλάρωμα την Πέμπτη στο Μπαντ Έρλαχ, τα νεότερα για Σένκεφελντ και Ιωαννίδη.

Διπλωματική επίσκεψη στην κυριολεξία δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας! Ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σλοβακία, Αθανάσιος Ιωάννου, επισκέφτηκε τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, με αφορμή το επικείμενο ταξίδι τους στο Κόζιτσε.

Ο Έλληνας διπλωμάτης προσφέρθηκε να βοηθήσει τους «πράσινους», για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο στις 25 Ιουλίου, στη σλοβακική πόλη, για τον Β’ Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Παναθηναϊκός: Ο «undercover» ατζέντης στο Ρόρμπαχ, το χτυποκάρδι με τον Σένκεφελντ και αυτός που «απασχολεί» από την ΤΣΣΚΑ 1948
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:11 - 06.07.2023

Παναθηναϊκός: Ο «undercover» ατζέντης στο Ρόρμπαχ, το χτυποκάρδι με τον Σένκεφελντ και αυτός που «απασχολεί» από την ΤΣΣΚΑ 1948

Το Sportal καταγράφει όλα όσα συνέβησαν στο περιθώριο της νίκης του Παναθηναϊκού με 1-0, στην τέταρτη φιλική αναμέτρηση του στην Αυστρία.

Ο κύριος Ιωάννου συζήτησε με τα στελέχη της ΠΑΕ για τη μετάβαση της ομάδας στο Κόζιτσε και τόνισε πως οι υπηρεσίες της Πρεσβείας θα παράσχουν κάθε διευκόλυνση. Με τη διοίκηση του Τριφυλλιού να διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του Πρέσβη.

Ο κύριος Ιωάννου είχε και μία συνομιλία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία και πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ενώ την Τετάρτη, ο Πρέσβης βρέθηκε στο Ρόρμπαχ και είδε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη βουλγαρική ΤΣΣΚΑ 1948.

Η Δάφνη Ιωάννου / Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός Η Δάφνη Ιωάννου / Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος Ιωάννου έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό. Διότι η 19χρονη κόρη του, Δάφνη Ιωάννου, αγωνίστηκε πέρυσι στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. H νεαρή παίκτρια συνόδεψε τον πατέρα της στην επίσκεψη στην αποστολή του Τριφυλλιού και φωτογραφήθηκε με ποδοσφαιριστές και με τον Γιοβάνοβιτς.

Στο μεταξύ με πρωινό χαλάρωμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Οι παίκτες οι οποίοι έπαιξαν βασικοί εναντίον της ΤΣΣΚΑ 1948, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έτρεξαν σπριντάκια, εκτέλεσαν ασκήσεις με διατάσεις και έπαιξαν ρόντο «πέντε εναντίον δύο», σε ένα πρόγραμμα που διήρκεσε περίπου 50 λεπτά

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υποβάλλεται σε θεραπεία για τη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και ίσως να προφυλαχθεί και στο κυριακάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας. Αντίθετα, ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου το προηγούμενο διήμερο, αναμένεται να πάρει χρόνο την Κυριακή.