Ο Ιβαΐλο Τσότσεφ απάντησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Ο Ιβαΐλο Τσότσεφ, όρθιος, τρίτος από δεξιά / Cska1948.bg

i

Ο Ιβαΐλο Τσότσεφ, όρθιος, τρίτος από δεξιά / Cska1948.bg

Ο Ιβαΐλο Τσότσεφ απάντησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:00 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 06.07.2023

Ο Ιβαΐλο Τσότσεφ αγωνίστηκε εναντίον του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ 1948 και σχολίασε τα πρόσφατα δημοσίευματα για πιθανή μεταγραφή του στην Ελλάδα!

Αρκετά ονόματα έχουν «παρελάσει» από το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και το φετινό καλοκαίρι και ο Ιβαΐλο Τσότσεφ είναι ένα από αυτά. Με μεγαλύτερη ένταση, ίσως, αφού η φημολογία για τον Βούλγαρο μέσο άρχισε στις 17 Ιουνίου και διακινήθηκε για αρκετές μέρες στην πατρίδα του.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες που γράφονται ως στόχοι, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Τσότσεφ αγωνιζόμενο στο φιλικό της Τετάρτης. Άλλωστε, ο 30χονος μέσος είναι ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ 1948.

Παράλληλα, οι Έλληνες απεσταλμένοι στην Αυστρία, που καλύπτουν την προετοιμασία του Τριφυλλιού, είχαν τη δυνατότητα να ρωτήσουν απ’ ευθείας τον Τσότσεφ για τις φήμες. Με τον Βούλγαρο άσο να μην αρνείται να απαντήσει μετά το φιλικό των δύο ομάδων!

Ο Τσότσεφ μονομαχία με τον Μπερνάρ στο φιλικό Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948 / Intime

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβαΐλο Τσότσεφ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ 1948:

-Θα θέλαμε να μάθουμε τις εντυπώσεις σου από τον Παναθηναϊκό; Πως σου φάνηκε η ομάδα που αντιμετώπισες;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ 1948 διανύουν το στάδιο της προετοιμασίας τους και μπορούμε να βελτιωθούμε. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, είναι το τελευταίο για την ΤΣΣΚΑ στην Αυστρία και θας μας βοηθήσει στη δουλειά μας».

-Ξεχώρισες κάποιον από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, από αυτούς που αντιμετώπισες;

«Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι εγνωσμένης αξίας, ανήκουν στο υψηλότερο επίπεδο και δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον».

-Η ΤΣΣΚΑ 1948 έχει άλλο ένα φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, πριν αρχίσει το βουλγαρικό πρωτάθλημα. Θα είναι η τελική πρόβα σας;

«Θα είναι το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας, θέλουμε να νικήσουμε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και για το γόητρο μας. Ωστόσο, το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

-Στη διάκεια του Ιουνίου, ένας Βούλγαρος δημοσιογράφος έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για σένα. Γνωρίζεις κάτι για τη φήμη, σε έχει πλησιάσει κάποιος με πρόταση;

«Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό για αυτό που με ρωτάτε. Εγώ έχω συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ 1948. Για οτιδήποτε σχετίζεται με το μέλλον, πρέπει να απευθυνθείτε στην ομάδα μου και στη διοίκηση».