«Ο Παναθηναϊκός πιέζει για τον Κάρλος Ροντρίγκεζ»

Κάρλος Ροντρίγκεζ / Cruz Azul Twitter

i

Κάρλος Ροντρίγκεζ / Cruz Azul Twitter

«Ο Παναθηναϊκός πιέζει για τον Κάρλος Ροντρίγκεζ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:41 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 07.07.2023

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στην Κρουζ Αζούλ για την απόκτηση του Μεξικανού κεντρικού χαφ, Κάρλος Ροντρίγκεζ.

Στόπερ περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, box-to-box προέκυψε από τη Λατινική Αμερική! Την πληροφορία μεταφέρει Βέλγος δημοσιογράφος, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως στο επίκεντρο έχει τεθεί ο 26χρονος άσος της Κρουζ Αζούλ, Κάρλος Ροντρίγκεζ.

Το tweet αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην Κρουζ Αζούλ για την απόκτηση του Τσάρλι Ροντρίγκες, όπως τον ονομάζουν χαϊδευτικά στο Μεξικό. Η προσφορά περιλαμβάνει μονοετή δανεισμό με ενοίκιο 100.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ, για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Η Κρουζ Αζούλ φέρεται να έχει απορρίψει την πρόταση, αλλά δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Ροντρίγκεζ. Ζητώντας όρους που θεωρεί συμφέροντες για το deal.

O ρεπόρτερ Σάσα Ταβολιέρι υποστηρίζει πως οι επαφές συνεχίζονται, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ να εντάξει στο ρόστερ του τον Κάρλος Ροντρίγκεζ και είναι διατεθειμένος να πληρώσει για τη μεταγραφή.

Ο Κάρλος Ροντρίγκεζ είναι ο δεύτερος Μεξικανός που προσπαθεί να πάρει ο Παναθηναϊκός από την Κρουζ Αζούλ, αφού τον Ιανουάριο η υπόθεση του Ούριελ Αντούνα ταλαιπώρησε για μέρες τους «πράσινους».

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και το βάρος στη Ντνίπρο-1: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:45 - 07.07.2023

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και το βάρος στη Ντνίπρο-1: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Εν τέλει, η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί αφού η Κρουζ Αζούλ αύξανε διαρκώς τις απαιτήσεις της και τίναξε στον αέρα δύο προηγούμενες προφορικές συμφωνίες.

O Κάρλος Ροντρίγκεζ αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Μοντερέι. Η μοναδική εμπειρία του στην Ευρώπη σχετίζεται με την ισπανική Τολέδο, η οποία τον έφερε για ένα χρόνο στην ιβηρική χερσόνησο το 2017. 

Ο Ροντρίγκεζ επέστρεψε στη Μοντερέι, ενώ συνολικά με το μεξικανικό κλαμπ ο Ροντρίγκες έχει καταγράψει 55 συμμετοχές πετυχαίνοντας επτά τέρματα. 

Η Κρουζ Αζούλ τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2022, με τίμημα 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 26χρονος μέσος. είχε 38 παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ. 

Ο Μεξικανός είναι διεθνής μετρώντας 44 συμμετοχές, ενώ ήταν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αγωνιζόμενος στα ματς με Πολωνία και Σαουδική Αραβία.