Δεν κρατιόταν ο Γκαρσία, ενσωματώνεται από σήμερα στην αποστολή της ΑΕΚ
i

Λιβάι Γκαρσία/intime

Δεν κρατιόταν ο Γκαρσία, ενσωματώνεται από σήμερα στην αποστολή της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:00 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 07.07.2023

Ο Γκαρσία δεν πήρε ούτε δυο μέρες άδεια μετά το Gold Cup και σήμερα φτάνει στο Μπουργκ Χάαμσταντ για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΚ

Μόλις τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας, ο Λιβάι Γκαρσία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του Τρινιντάντ για το Gold Cup. Θεωρητικά θα έπαιρνε και κάποιες μέρες για να ξεκουραστεί, πριν πιάσει δουλειά με την ΑΕΚ. Όμως ο Γκαρσία δεν κρατιόταν. Πήρε μόλις δυο μέρες ρεπό και σήμερα φτάνει στο Μπουργκ Χάαμσταντ για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας. 

Ο Λιβάι έρχεται μέσω Άμστερνταμ και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να βρίσκεται στο ξενοδοχείο της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως αν δεν είναι πολύ κουρασμένος από το ταξίδι, μπορεί να κάνει ακόμα και στην απογευματινή προπόνηση ένα χαλάρωμα. Πάντως σε κάθε περίπτωση, πλέον ο Γκαρσία θα είναι στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ. 

Αυτό σημαίνει πως ο Γκαρσία θα προλάβει να δουλέψει στο τελευταίο κομμάτι έστω της προετοιμασίας εδώ στην Ολλανδία. Ένα κομμάτι όμως που θα έχει πολλή τακτική. Και ως εκ τούτου έχει τεράστια σημασία το γεγονός πως θα είναι παρών.