Ο Μπλιντ ακούστηκε για ΑΕΚ αλλά καταλήγει στη Χιρόνα

Νταλεϊ Μπλιντ

i

©Ajax

Ο Μπλιντ ακούστηκε για ΑΕΚ αλλά καταλήγει στη Χιρόνα

Κώστας Τόπας 10:59 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 07.07.2023

Σύμφωνα με το «De Telegraaf», ο πρώην Ολλανδός διεθνής αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τη Χιρόνα με την οποία θα υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ προβάρει τη φανέλα της Χιρόνα, από την οποία όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας (07/07). Ο 33χρονος πρώην Ολλανδός διεθνής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά τότε θα ενταχθεί στον ισπανικό σύλλογο.

Κατά την επίσκεψή του στις αρχές Ιουνίου, ο Μπλιντ είχε ήδη πειστεί για το πρότζεκτ του καταλανικού συλλόγου και τις τελευταίες μέρες μαζί με τον Κες Βος, τον ατζέντη του, κατέληξαν σε συμφωνία. Προηγουμένως, ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέρασε εντελώς απαρατήρητος στην Μπάγερν, περιηγήθηκε στο προπονητικό συγκρότημα της Χιρόνα και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομά του «έπαιξε» για την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο η υπόθεση του να προχωράει για τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο 33χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στον Άγιαξ. Συνολικά τη φετινή σεζόν είχε 24 συμμετοχές, στις οποίες είχε και δυο ασίστ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται πλέον ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός μέσος, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως αριστερός μπακ.