Τα αχώριστα... δίδυμα του Μπούργκ Χάαμσταντ
i

Προπόνηση ΑΕΚ/intime

Τα αχώριστα... δίδυμα του Μπούργκ Χάαμσταντ

Κώστας Τσίλης 08:16 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 07.07.2023

Οι περισσότεροι από τους παίκτες της ΑΕΚ που κάνουν προετοιμασία στην Ολλανδία, ήταν μαζί όλη την σεζόν, όμως στο Μπούργκ Χάαμσταντ έχουν δημιουργηθεί τρομερά αχώριστα δίδυμα

Είναι αλήθεια πως η σύνθεση της ομάδας της ΑΕΚ που κάνει προετοιμασία εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, δεν διαφέρει πολύ απ' αυτή ολόκληρης της περυσινής σεζόν. Επομένως σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δεθεί μέσα απ' όλα τα έντονα που έζησαν πέρυσι. Παρόλα αυτά υπάρχουν παίκτες που ήταν μεν πέρυσι στην ΑΕΚ, αλλά καλοκαιρινή προετοιμασία κάνουν για πρώτη φορά. Εξ ου και έχουν δημιουργηθεί εδώ στην Ολλανδία ορισμένα αχώριστα και... τρομερά δίδυμα. 

Ίσως το κορυφαίο εξ αυτών, είναι ανάμεσα στον Νορντίν Άμραμπατ και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ ήταν μεν πέρυσι στην ΑΕΚ, αλλά είχε έρθει τον Σεπτέμβρη και ως εκ τούτου δεν ήταν παρών στην περυσινή προετοιμασία. Και φέτος έχει "κολλήσει" σχεδόν αμέσως με τον Άμραμπατ. Οι δυο τους είναι αχώριστοι σ' όλες τις ασκήσεις, πειράζουν τους πάντες αλλά και φροντίζουν να βοηθούν και να συμβουλεύουν τους συμπαίκτες τους. Κυρίως τους νεαρούς και καινούργιους. 

Δυο δίδυμα που επίσης "κόλλησαν" στην φετινή προετοιμασία εδώ στην Ολλανδία και έχουν γίνει αχώριστα, είναι του Νταμιάν Σιμάνσκι με τον Ντομαγκόι Βίντα και του Τομ Φαν Βέερτ με τον Νίκλας Ελίασον. Στην πρώτη περίπτωση, ο Βίντα δεν είχε προλάβει καθόλου προετοιμασία πέρυσι. Και φέτος είναι συνεχώς μαζί με τον Σιμάνσκι. Μαζί έρχονται στο γήπεδο με το ποδήλατο και μαζί κάνουν όλες τις ασκήσεις που απαιτούν δίδυμα. 

Οι τακτικές δοκιμές και τα πλάνα του Αλμέιδα εν όψει του φιλικού με την Αντβέρπ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 06.07.2023

Οι τακτικές δοκιμές και τα πλάνα του Αλμέιδα εν όψει του φιλικού με την Αντβέρπ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Το ίδιο αχώριστοι έχουν γίνει και ο Φαν Βέερτ με τον Ελίασον. Κανείς από τους δυο δεν είχε προλάβει την περυσινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ καθώς ο ένας αποκτήθηκε Σεπτέμβριο και ο άλλος Αύγουστο. Όμως φέτος από την πρώτη στιγμή, έχουν γίνει αχώριστοι. Όπως φυσικά και αχώριστοι παραμένουν ο Τσούμπερ με τον Ρότα, ωστόσο αυτή είναι μια κολλητή φιλία που κρατάει από τις πρώτες μέρες που ο Ελβετός πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα "δίδυμα" που φτιάχνει ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος στόπερ σταθερά επιλέγει να κάνει τις ασκήσεις με κάποιον από τους καινούργιους νεαρούς Αφρικανούς. Είτε με τον Ρόκσον, είτε με τον Λαμαράνα. Και προσπαθεί να τους βοηθήσει όσο μπορεί, να κάνουν σωστά όλες τις ασκήσεις.