Ξεκαθαρίζει η εικόνα για τον Γκαρσία

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/intime

Ξεκαθαρίζει η εικόνα για τον Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 12:14 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 09.04.2024

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ έδειχνε να φεύγει από το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος και μένει να φανεί αν υπήρξε ζημιά και πόσο σοβαρή είναι

Το τακτικό πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, του βγήκε απόλυτα ως προς την επιλογή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ. Εκείνο που πήγε στραβά, χωρίς φυσικά να μπορεί να προβλεφθεί, ήταν το ζήτημα που προέκυψε με τον Λιβάι Γκαρσία.

Σ' ένα πολύ σημαντικό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ έδειχνε να μην μπορεί ούτε να πατήσει καλά, ούτε να τρέξει καλά. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρέσινγκ χαμηλά στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, είχαν αναλάβει αποκλειστικά ο Γκατσίνοβιτς με τον Πινέδα. Κάτι που φυσικά και δεν ήταν στον σχεδιασμό του Αλμέιδα.

Τον δρόμο για την ανασύνταξη, τον έδειξε ο Αλμέιδα στους παίκτες, ήδη από τα αποδυτήρια της Opap Arena
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:18 - 08.04.2024

Τον δρόμο για την ανασύνταξη, τον έδειξε ο Αλμέιδα στους παίκτες, ήδη από τα αποδυτήρια της Opap Arena

Ο Αλμέιδα μίλησε και πάλι για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας το στίγμα για την επόμενη μέρα και τον τρόπο που πρέπει να συνεχίσουν την μάχη για τον τίτλο

Ο Αργεντινός τεχνικός κράτησε τον Γκαρσία μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κάτι που έγινε σε συνεννόηση και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος αφενός ανασταλτικά προσέφερε πολλά πράγματα ειδικά στις στατικές φάσεις. Ενώ ξεκίνησε και την φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ.

Βεβαίως ο Αλμέιδα τράβηξε από το ματς τον Γκαρσία στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Και πλέον μένει να φανεί αν όντως υπάρχει ζημιά και ποιό είναι το μέγεθος της. Η ομάδα είχε χθες ρεπό και σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς με τον Άρη. Και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα για τον Γκαρσία. Καταρχάς, για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.