Ξενύχτι Αλμέιδα πάνω από το... μπλοκάκι του
i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Ξενύχτι Αλμέιδα πάνω από το... μπλοκάκι του

Κώστας Τσίλης 14:40 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 26.07.2023

Ο Αλμέιδα παρακολούθησε προσεκτικά το Ντιναμό - Αστάνα και πέρασε και πολλές ώρες μετά το ματς, κρατώντας σημειώσεις για τους Κροάτες

Είναι δεδομένο πως αυτή την στιγμή στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχει απολύτως τίποτε άλλο, εκτός από την πρώτη μάχη της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League, στις 8 ή 9 Αυγούστου. Ως εκ τούτου η χθεσινή μέρα αλλά πολύ περισσότερο χθεσινό βράδυ, ήταν πολύ γεμάτα για τον Αργεντινό τεχνικό. 

Υπήρχε η δουλειά στην προπόνηση στα Σπάτα χθες (25/7) το απόγευμα. Και κατόπιν ο Αλμέιδα έμεινε καρφωμένος σ' έναν δέκτη, για να παρακολουθήσει το ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Αστάνα. Ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της Ένωσης. Ο Αργεντινός τεχνικός μελέτησε πολύ προσεκτικά το ματς, προφανώς κυρίως τους Κροάτες και όπως συνηθίζει κράτησε ατελείωτες σημειώσεις. 

Η δουλειά όμως του Αλμέιδα, δεν τελείωσε μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Ζάγκρεμπ. Ο Αργεντινός τεχνικός, επίσης όπως συνηθίζει, πέρασε αρκετές ώρες μέσα στο βράδυ, πάνω από το μπλοκάκι του. 

Τσεκάροντας και αναλύοντας και εξειδικεύοντας, τις σημειώσεις που είχε κρατήσει. Βεβαίως το «διάβασμα» του πιθανού αντιπάλου της ΑΕΚ, δεν ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. 

Για την ακρίβεια, μόλις τώρα άρχισε από τον Αλμέιδα. Έχει ακόμα πολλή μελέτη να ρίξει σε βίντεο, κυρίως για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ενώ είναι πιθανό συνεργάτης του Αργεντινού τεχνικού να την παρακολουθήσει και του σύνεγγυς. Άλλωστε όλη η διαδικασία του διαβάσματος, γίνεται σε συνεργασία μ' όλο το τιμ του. Πάντως είναι δεδομένο πως μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, ο Αλμέιδα θα... ξετινάξει τη Ντιναμό, για κάθε λεπτομέρεια μεγάλη ή και παραμικρή, στο παιχνίδι της.