Δεν ασχολούνται καν στην ΑΕΚ με τα περί δήθεν συμφωνίας Λανς και Γκαρσία - «Είναι αστείο να συζητάμε, έχει συμβόλαιο»
i

Λιβάι Γκαρσία/intime

Δεν ασχολούνται καν στην ΑΕΚ με τα περί δήθεν συμφωνίας Λανς και Γκαρσία - «Είναι αστείο να συζητάμε, έχει συμβόλαιο»

Κώστας Τσίλης 10:27 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 23.07.2023

Στην ΑΕΚ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ασχοληθούν μ’ ένα δημοσίευμα περί συμφωνίας της Λανς μ’ έναν παίκτη που έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο

Στην Γαλλία εξακολουθούν να κρατούν επί καθημερινής βάσης στην επιφάνεια το θέμα της Λανς και του Λιβάι Γκαρσία. Παρά την απόρριψη από την ΑΕΚ και της τελευταίας πρότασης. Αυτή την φορά μάλιστα, οι Γάλλοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας ακόμα και για συμφωνία της Λανς με τον Γκαρσία. Τονίζοντας πως απομένει να τα βρει η γαλλική ομάδα με την ΑΕΚ.

Ωστόσο από την Ένωση όχι απλώς δεν μπήκαν στην διαδικασία να το διαψεύσουν, αλλά επί της ουσίας δεν ασχολήθηκαν καν. Όπως άλλωστε τόνιζαν αξιωματούχοι της ΑΕΚ, «είναι αστείο να συζητάμε περί συμφωνίας οποιασδήποτε ομάδας, μ’ έναν ποδοσφαιριστή που έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ». Και κάπου εκεί έμπαινε τελεία από την πλευρά της Ένωσης, τουλάχιστον ως προς το δημοσίευμα, περί δήθεν συμφωνίας. Άλλωστε επί της ουσίας αυτό που γράφουν οι Γάλλοι, είναι πως ο Γκαρσία θα συμφωνούσε να πάει στην Λανς. Κάτι δεδομένο, αν υπήρχε deal με την ΑΕΚ.

Πάντως αυτό που φαίνεται είναι πως στην Γαλλία εξακολουθούν να συντηρούν το θέμα Γκαρσία για την Λανς. Και αυτό ίσως και να σημαίνει κάτι για τις προθέσεις της γαλλικής ομάδας. Παρόλο που από την πλευρά της ΑΕΚ, τουλάχιστον για την δεδομένη χρονική στιγμή, δηλαδή πριν τα ευρωπαϊκά προκριματικά, αλλά και με τα συγκεκριμένα δεδομένα, δεν τίθεται κανένα θέμα παραχώρησης του Λιβάι.