«Ο Λιβάι Γκαρσία συμφώνησε με τη Λανς»

Λιβάι Γκαρσία

i

© Intime

«Ο Λιβάι Γκαρσία συμφώνησε με τη Λανς»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:16 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 23.07.2023

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Λιβάι Γκαρσία έχει δώσει τα χέρια με την Λανς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι ο νούμερο 1 στόχος της Λανς για την επιθετικής της γραμμή. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «la voix du nord», η γαλλική ομάδα συνεχίζει τις επαφές με την ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς ο 25χρονος επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει!

Αυτό που απομένει είναι να τα βρει η Λανς με τους νταμπλούχους Ελλάδας για τους οικονομικούς όρους της μεταγραφής.

«Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της Λανς, Φρανκ Έζ πριν από μερικά 24ωρα ρωτήθηκε για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία και παραδέχθηκε πως δεν είναι εύκολη καμία από τις υποθέσεις επιθετικών που δουλεύει η ομάδα του. 

«Μιλάω τακτικά με τον τεχνικό διευθυντή, Γκρεγκορί Τιλ και τον general manager, Αρνό Πουί. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν έχουν πλήρη ομάδα το συντομότερο δυνατό, αλλά ξέρω τι είναι η μεταγραφική περίοδος. Δεν είναι εύκολο, το βλέπουμε σε άλλους συλλόγους.

Η «Original» αποχαιρέτησε τον Βάκη που έφυγε από τη ζωή: «Αν χτίζαμε κάποτε γήπεδο εμείς, η μία κολώνα θα είχε την μορφή σου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:54 - 21.07.2023

Η «Original» αποχαιρέτησε τον Βάκη που έφυγε από τη ζωή: «Αν χτίζαμε κάποτε γήπεδο εμείς, η μία κολώνα θα είχε την μορφή σου»

Δεν τα κατάφερε ο 54χρονος οπαδός της ΑΕΚ που είχε δεχθεί κτυπήματα στο κεφάλι σε ληστεία στον Ασπρόπυργο και έφυγε σήμερα από την ζωή.

Υπάρχουν ακόμα μια – δυο περιπτώσεις με τους οποίους δουλεύουμε και θέλουμε να προχωρήσουμε. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα τις επόμενες ημέρες» τόνισε ο τεχνικός της Λανς, που άφησε να εννοηθεί πως ίσως την περίπτωση του Λιβάι, την δουλεύουν και την… παλεύουν ακόμα. Χωρίς πάντως καθόλου να κάνει ονομαστική αναφορά στον σέντερ φορ της ΑΕΚ.