Ο Αραούχο πατάει «γκάζι» και αλλάζει το αρχικό χρονοδιάγραμμα επιστροφής
i

Σέρχιο Αραούχο/intime

Ο Αραούχο πατάει «γκάζι» και αλλάζει το αρχικό χρονοδιάγραμμα επιστροφής

Κώστας Τσίλης 14:20 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 22.07.2023

Με την δουλειά και την... κράση του, ο Αραούχο έχει κερδίσει χρόνο από το αρχικό χρονοδιάγραμμα αποθεραπείας και «φορτσάρει» για την επιστροφή του

Μια πολύ δύσκολη επέμβαση στο γόνατο, έκανε ο Σέρχιο Αραούχο μέσα στον περασμένο Μάϊο. Με μια αρχική πρώτη πρόβλεψη που τοποθετούσε την επιστροφή του αρχηγού της ΑΕΚ στην αγωνιστική δράση, πάνω από τους τέσσερις μήνες.

 Ωστόσο ο Αραούχο ποτέ και σε κανέναν τραυματισμό του, δεν έμεινε στην αρχική πρόβλεψη. Και το ίδιο πιθανότατα θα γίνει και τώρα. 

Ο αρχηγός της Ένωσης δεν έκανε καθόλου καλοκαιρινές διακοπές. Δούλευε αδιαλείπτως ακόμα και μέσα στον Ιούνιο. Επίσης η απόφαση που πήρε να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δεν είχε να κάνει μόνο με το ψυχολογικό κομμάτι. Στο Μπούργκ Χάαμσταντ, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Αραούχο δούλευε εξαιρετικά και κυρίως αποτελεσματικά. 

Η εκτίμηση που και ο ίδιος έχει κάνει, είναι πως βρίσκεται περίπου δυο με τρεις εβδομάδες πιο μπροστά, ως προς το αρχικό χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ήδη πλέον έχει πιάσει και μπάλα και μάλιστα με τα δυο πόδια. Και όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει, πατάει το «γκάζι» και φορτσάρει προκειμένου να γυρίσει δυνατός όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Για τον Ματίας Αλμέιδα αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, δεν είναι τόσο ο χρόνος. Προέχει να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι δυνατός και πανέτοιμος ο αρχηγός της ΑΕΚ. Χωρίς βιασύνες. 

Όμως με βάση τα δεδομένα αυτή την στιγμή και όσα λέει ο Αραούχο στους συμπαίκτες του, έχει κερδίσει πολύ έδαφος και υπάρχει στόχος εφικτός, ακόμα και για τέλη Αυγούστου με αρχές του Σεπτέμβρη