«Πέταξε» για Ελλάδα ο Πινέδα

Ορμπελίν Πινέδα

i

© Intime

«Πέταξε» για Ελλάδα ο Πινέδα

Κώστας Τσίλης 20:37 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 27.02.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεκίνησε το ταξίδι του για Ελλάδα, προκειμένου να αρχίσει τις προπονήσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Ροντόλφο Πισάρο ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία έχει ήδη ενσωματωθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει μόνο την επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα, για να έχει συμπληρωμένο το παζλ της ομάδας με την οποία θα πάει στις ευρωπαϊκές μάχες για τα προκριματικά του Αυγούστου.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τις υποχρεώσεις του με το Μεξικό, αφού έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου του Gold Cup, μοιράζοντας μάλιστα ασίστ στον τελικό με τον Παναμά. Τώρα, γυρνάει στην Ελλάδα για να μπει στις προπονήσεις της Ένωσης.

Όπως δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, βρίσκεται στο αεροπλάνο και «πετάει» για Ελλάδα, ώστε να πιάσει ξανά δουλειά με τα «κιτρινόμαυρα».

Δείτε την ανάρτηση του Πινέδα:

Η ΑΕΚ προφανώς και δεν έχει κλείσει το ρόστερ της. Υπάρχουν ακόμα μεταγραφικές εκκρεμότητες. Μάλιστα δεν αποκλείεται καθόλου, το θέμα της απόκτησης στόπερ, να έχει ολοκληρωθεί πριν καν φτάσει το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Παρότι όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, η ΑΕΚ δεν βιάζεται ούτε για τον στόπερ. Με το ζήτημα του Αραούχο να έχει παγώσει εντελώς.

Επίσης πιθανό και μέσα στον Αύγουστο, επομένως μέσα στις μάχες των προκριματικών, να προκύψει και προσθήκη ή και περισσότερες από μια. Παρόλα αυτά, λόγω δουλειάς, συνοχής και βαθμού ετοιμότητας, ο Αλμέιδα θα βασιστεί στην ομάδα και τους παίκτες που έχει τώρα. Αυτή την στιγμή, δεν θέλει να περιμένει κάτι άλλο.