Λιβάι Γκαρσία και Πόνσε μπροστά από τον Χάρι Κέιν σε αναλογία γκολ χωρίς πέναλτι ανά 90 λεπτά

Πόνσε, Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία και Έκι Πόνσε/©intime

Λιβάι Γκαρσία και Πόνσε μπροστά από τον Χάρι Κέιν σε αναλογία γκολ χωρίς πέναλτι ανά 90 λεπτά

Κώστας Τόπας 10:55 - 24.04.2024

Λιβάι Γκαρσία και Εζέκιελ Πόνσε συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους πρώτους ποδοσφαιριστές σε αναλογία γκολ χωρίς πέναλτι ανά 90 λεπτά παγκοσμίως.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι στην OPAP Arena (24/04, 20:30) σε ένα ντέρμπι που αν η Ένωση νικήσει θα γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ενώ σε περίπτωση διπλού των «πρασίνων» θα περάσουν εκείνη στην κορυφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα έχει στην αποστολή τους Μουκουντί και Πισάρο, ενώ έχει και αρκετές επιστροφές. Συγκεκριμένα επέστρεψαν οι Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς και Άμραμπατ.

Απίστευτο κι όμως η αστυνομία έβαλε μπλόκο στην συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, πριν το ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:54 - 23.04.2024

Απίστευτο κι όμως η αστυνομία έβαλε μπλόκο στην συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, πριν το ντέρμπι

Με έγγραφο που απέστειλε η Αστυνομία στην ΑΕΚ, ενημερώνει πως απαγορεύει την προγραμματισμένη συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης πάντως φαίνεται πως θα δώσει φανέλα βασικού στον Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος προέρχεται από θετική εμφάνιση στο «Βικελίδης» την περασμένη αγωνιστική. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λιβάι Γκαρσία και Εζεκίελ Πόνσε διαπρέπουν με τις επιδόσεις του την φετινή σεζόν, οι οποίες πλέον έχουν ξεφύγει από τα στενά όρια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επειτα από έρευνα του CIES Football Observatory, αναδείχθηκαν οι δέκα κορυφαίοι ποδοσφαιριστές σε αναλογία γκολ ανά 90 λεπτά αγώνα, αλλά χωρίς να προσμετρούνται τα πέναλτι. Σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονται και οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία.

Οι δύο επιθετικοί των «κιτρινόμαυρων» κατάφεραν με τις επιδόσεις τους, οι οποίες απέχουν ελάχιστα, να βρεθούν στην συγκεκριμένη δεκάδα προσπερνώντας παίκτες, όπως ο Χάρι Κέιν, αλλά και πολλούς ακόμη. Να σημειωθεί πως στην έρευνα αυτή συνυπολογίστηκαν μόνο παίκτες με τουλάχιστον 900 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της χώρας που αγωνίζονται.