Τα δεδομένα για την παρουσία του Μπερνάρ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Φατίχ Τερίμ, Μπερνάρ

i

Intime

Τα δεδομένα για την παρουσία του Μπερνάρ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:43 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 23.04.2024

Ο Φατίχ Τερίμ διαχειρίστηκε τον Μπερνάρ την Τρίτη και η συμμετοχή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη.

Σε έναν τακτικό ελιγμό, ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή μία μέρα πριν από το αθηναϊκό ντέρμπι. Η απόφαση του Τούρκου προπονητή προφανώς σχετίζεται και με τον Μπερνάρ, ο οποίος παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά». 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός προφυλάχθηκε την Τρίτη, για να μην ρισκάρει υποτροπή. Γιατί αυτός είναι ο φόβος του ιατρικού τιμ του Τριφυλλιού για τον Μπερνάρ, αφού η μαγνητική που υποβλήθηκε στον οπίσθιο μηριαίο ήταν καθαρή.

Η πρόταση Παναθηναϊκού για Μπερνάρ και η στάση του παίκτη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:21 - 23.04.2024

Η πρόταση Παναθηναϊκού για Μπερνάρ και η στάση του παίκτη

H Ατλέτικο Μινέιρο απέρριψε την πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού για την παραμονή του Μπερνάρ στην Αθήνα, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν τη θετική στάση του παίκτη για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Ο Μπερνάρ θα μεταβεί την Τετάρτη στο ξενοδοχείο που θα συγκεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και θα έχει μία τελική συζήτηση με τον Τερίμ και με τον γιατρό. Μαζί θα αποφασίσουν για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ασφαλώς, ο Μπερνάρ έχει μεγάλη επιρροή στο Τριφύλλι και ενδεχόμενη απώλεια του, δεν αναπληρώνεται εύκολα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Από την άλλη, ο Φατίχ Τερίμ δεν θα πάρει το ρίσκο να χάσει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του για περισσότερα παιχνίδια, εάν δεν είναι σίγουρος για την κατάσταση του.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για το πρόγραμμα της Τρίτης: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ (24/4, 20.30). 

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Η αποστολή του αγώνα θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη».