Ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή στην OPAP Arena
i

©intime

Ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή στην OPAP Arena

Δημήτρης Χούπης 09:11 - 24.04.2024

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στην OPAP Arena σε ένα παιχνίδι που αν η Ένωση νικήσει θα γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ενώ σε περίπτωση διπλού των Πρασίνων θα περάσουν εκείνη στην κορυφή.

Άλλη μια χρονιά που ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δίνουν τη «μάχη» τους για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος. Η Ένωση φιλοξενεί τους Πράσινους στην OPAP Arena σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την έκβαση του τίτλου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον Παναθηναϊκό και με νίκη θα παραμείνει στην πρώτη θέση αλλά θα διευρύνει και τη διαφορά της. Από την άλλη αν η ομάδα του Φατίχ Τερίμ φύγει με το «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια τότε θα ανέβει εκείνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ υπενθυμίζεται ότι έρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Πράσινοι από την επίσης εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας με 5-0.

Ο Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα έχει στην αποστολή τους Μουκουντί και Πισάρο, ενώ έχει και αρκετές επιστροφές. Συγκεκριμένα επέστρεψαν οι Λιβάι, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς και Άμραμπατ. Από την άλλη ο Φατίχ Τερίμ άφησε εκτός τον Σένκεφελντ, ενώ μένει να φανεί αν ο Μπερνάρ θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Ελίασον, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα – Πόνσε, Τσούμπερ.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι - Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ - Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας - Λημνιός, Ιωαννίδης, Βέρμπιτς.