Μάνταλος και Αθανασιάδης απολαμβάνουν το «ωραίο πρωινό» παίζοντας τάβλι

Αθανασιάδης - Μάνταλος

i

Αθανασιάδης - Μάνταλος/ ©Intime

Μάνταλος και Αθανασιάδης απολαμβάνουν το «ωραίο πρωινό» παίζοντας τάβλι

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:10 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 09.05.2023

Ο Πέτρος Μάνταλος έκανε ένα στόρι το πρωί της Τρίτης (9/5) μέσω του οποίου ενημερώνει τους ακόλουθούς του ότι παίζει τάβλι με τον συμπαίκτη του, Γιώργο Αθανασιάδη.

Μία πολύ όμορφη μέρα ξημέρωσε για την οικογένεια της ΑΕΚ και τους φιλάθλους της. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε με ανατροπή του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2) και σε συνδυασμό με την νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο είναι με το ενάμιση πόδι πρωταθλήτρια της Stoiximan Super League 2022-23. 

Η «Ένωση» την τελευταία αγωνιστική των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος υποδέχεται στην «Opap Arena» τον Βόλο και χρειάζεται μονάχα ένα βαθμό για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ακολούθησε πάρτι στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» από το σταφ των «κιτρινόμαυρων». Στη συνέχεια γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, που έμειναν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. 

Επειδή οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα σπίτια τους τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την υποδοχή από Θεσσαλονίκη, όλοι περίμεναν... ξεκούραση. Όμως ο Αλμέιδα δεν ήθελε να πάρουν ένα λάθος μήνυμα... χαλάρωσης. Γι αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να βάλει κανονικά προπόνηση για σήμερα. Και φυσικά και αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς ρεπό για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Με τον Αλμέιδα να τους θέλει όλους στην... τσίτα και για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Βόλο.

Πριν την προπόνηση και μετά τα πανηγύρια οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» θέλησαν να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Γιώργος Αθανασιάδης το έριξαν στο... τάβλι. Ο 31χρονος μέσος της ΑΕΚ έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που παίζει τάβλι με τον συμπαίκτη του γράφοντας «ωραίο πρωινό». 

Δείτε το story του Πέτρου Μάνταλου: 

/printscreen

«Μου έρχεται μία ατάκα του Αραούχο. Όταν κυνηγάς δεν υπάρχει τόσο άγχος. Την κατάλληλη στιγμή θα περάσει πρώτος. Την κατάλληλη στιγμή έγινε αυτό. Μένει ένα παιχνίδι για να στεφτούμε πρωταθλητές», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA ο Πέτρος Μάνταλος μετά το φινάλε του ματς με τον Άρη.