ΑΕΚ: Με Γκατσίνοβιτς να φωνάζει «παρών», η αποστολή για Ιωνικό

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

i

© intime

ΑΕΚ: Με Γκατσίνοβιτς να φωνάζει «παρών», η αποστολή για Ιωνικό

Κώστας Τσίλης 19:20 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 21.01.2023

Με τον Γκατσίνοβιτς να μπαίνει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς, πηγαίνει η ΑΕΚ στη Νίκαια για το ματς με τον Ιωνικό

Από την πρώτη στιγμή που ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ, αυτό που έλεγε στους συμπαίκτες του, όπως έγραψε το Sportal, ήταν πως είναι πλέον έτοιμος να μπει και να παίξει ματς άμεσα. Όπερ και εισακούσθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα. 

Ο Αργεντινός τεχνικός τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά τον Γκατσίνοβιτς, στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Δεν υπολογίζεται βεβαίως ο Σέρβος χαφ ακόμα για το αρχικό σχήμα. Όμως ανάλογα με τα δεδομένα του ματς, δεν αποκλείεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Πάντως έτσι κι αλλιώς έχει σημασία το γεγονός πως ο Γκατσίνοβιτς φωνάζει ξανά «παρών» σε αποστολή της ΑΕΚ, μετά την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς τον Δεκέμβρη. 

Οι μοναδικές απουσίες πλέον από την αποστολή της Ένωσης, είναι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που ακόμα δεν έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του, αλλά και οι Ελίασον, Γαλανόπουλος και Μοχαμάντι. Με τον Σουηδό εξτρέμ να ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες μέρες, να μπει και αυτός ξανά σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς στα Σπάτα. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον Ιωνικό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης.